Blue Air anunta lansarea a peste 20 de destinatii noi

Adaugat de la 06 Oct 2015

Blue Air - Boeing 737-800La sfarsitul lunii septembrie, Blue Air a anuntat intr-o conferinta introducerea a 23 de rute noi pe destinatii internationale, precum si achizitionarea a 5 aeronave ce vor intra in flota incepand cu anul viitor – in prezent flota Blue Air numara 15 aeronave, toate de tip Boeing 737.

Cele 23 de rute noi se impart intre bazele companiei din Bucuresti, Bacau, Iasi, Torino, Constanta, Atena, Sibiu sau Cluj Napoca.

In 2015 numarul de angajati  din departamentele Zbor si Customer Service au crescut cu 50% fata de anul 2014. Odata cu dezvoltarea companiei din acest an, Blue Air a anuntat ca cifra de afaceri va atinge 200 de milioane de euro, iar numarul de pasageri va depasi 2 milioane.

Blue Air introduce, de asemenea, si posibilitatea de conexiune la Bucuresti pentru zborurile interne si internationale, pasagerii inregistrand bagajele la punctul de plecare pana la destinatia finala.

Majoritatea aeroporturilor pe care aterizeaza Blue Air sunt cele principale, exceptie facand aeroporturile din Paris si Londra, motivul fiind costul foarte mare de folosire a aeroporturilor principale din aceste 2 orase. Spre exemplu, pentru cursele catre Milano, pe langa aeroportul Bergamo, Blue Air va opera si pe aeroportul Linate – cel mai apropiat de centrul orasului.

Pe langa destinatiile actuale, incepand cu vara anului 2016 veti putea calatori si intre: 

– Bucuresti si Birmingham, Castellon, Glasgow, Hamburg, Lyon, Stockholm

– Bacau si Madrid, Stuttgart

– Cluj si Dublin, Liverpool (incepand cu data de 1 iunie 2016)

– Iasi si Barcelona, Bruxelles, Koln

– Sibiu si Koln

– Torino si Atena, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Roma, Stuttgart

– Constanta si Atena

Preturile incep de la 32,90 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate) si pot fi rezervate de pe site-ul Blue Air, la Call Center (0374 281 841) sau la una dintre agentiile partenere.

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

O părere la “Blue Air anunta lansarea a peste 20 de destinatii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background