fbpx
excursii-razvan-pascu

Blue Air - Boeing 737-800La sfarsitul lunii septembrie, Blue Air a anuntat intr-o conferinta introducerea a 23 de rute noi pe destinatii internationale, precum si achizitionarea a 5 aeronave ce vor intra in flota incepand cu anul viitor – in prezent flota Blue Air numara 15 aeronave, toate de tip Boeing 737.

Cele 23 de rute noi se impart intre bazele companiei din Bucuresti, Bacau, Iasi, Torino, Constanta, Atena, Sibiu sau Cluj Napoca.

In 2015 numarul de angajati  din departamentele Zbor si Customer Service au crescut cu 50% fata de anul 2014. Odata cu dezvoltarea companiei din acest an, Blue Air a anuntat ca cifra de afaceri va atinge 200 de milioane de euro, iar numarul de pasageri va depasi 2 milioane.

Blue Air introduce, de asemenea, si posibilitatea de conexiune la Bucuresti pentru zborurile interne si internationale, pasagerii inregistrand bagajele la punctul de plecare pana la destinatia finala.

Majoritatea aeroporturilor pe care aterizeaza Blue Air sunt cele principale, exceptie facand aeroporturile din Paris si Londra, motivul fiind costul foarte mare de folosire a aeroporturilor principale din aceste 2 orase. Spre exemplu, pentru cursele catre Milano, pe langa aeroportul Bergamo, Blue Air va opera si pe aeroportul Linate – cel mai apropiat de centrul orasului.

Pe langa destinatiile actuale, incepand cu vara anului 2016 veti putea calatori si intre: 

– Bucuresti si Birmingham, Castellon, Glasgow, Hamburg, Lyon, Stockholm

– Bacau si Madrid, Stuttgart

– Cluj si Dublin, Liverpool (incepand cu data de 1 iunie 2016)

– Iasi si Barcelona, Bruxelles, Koln

– Sibiu si Koln

– Torino si Atena, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Roma, Stuttgart

– Constanta si Atena

Preturile incep de la 32,90 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate) si pot fi rezervate de pe site-ul Blue Air, la Call Center (0374 281 841) sau la una dintre agentiile partenere.

1 comentariu

  1. Popescu Alina
    06.10.2015 la 02:41

    Si pe Craiova cand?multumesc ancipat!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]