Blue Air lanseaza ruta Bucuresti – Iasi

Adaugat de la 09 Iul 2015

Bucuresti - Iasi - Blue AirBlue Air lanseaza, in premiera, zborurile interne pe ruta Bucuresti – Iasi – Bucuresti, cu doua frecvente pe zi. Vestea mi se pare excelenta si concurenta cu TAROM nu va face decat sa aduca un castig pentru consumator, atat in ceea ce priveste preturile, cat si calitatea serviciilor.

Biletele de avion sunt deja disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 47.9 euro*/segment (*TVA si taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

Ruta Iasi – Bucuresti si retur se alatura zborurilor deja disponibile in orarul de iarna 2015/2016 incepand cu 25 octombrie si se va opera cu aeronave moderne de tip Boeing 737. Acest tip de avion poate opera inclusiv in conditii meteo cu vizibilitate redusa.

Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

Orar de zbor:

07:00 Iasi – 08:00 Bucuresti                         

19:30 Iasi – 20:30 Bucuresti

20:30 Bucuresti – 21:30 Iasi

07:30 Bucuresti – 08:30 Iasi

 

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

3 păreri la “Blue Air lanseaza ruta Bucuresti – Iasi

  1. Belgia – Craiova sau Bucuresti -Craiova o sa se faca vreodata?

  2. voi cred ca glumiti?! te duci pana la iasi cu 150E dus intros si pana la florenta cu 200E…da! mare afacere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background