fbpx
excursii-razvan-pascu

Hotel Transilvania - Alba Iulia 1Incepand cu luna aprilie 2015 si dupa doi ani de renovari, orasul Alba Iulia se poate mandri cu un nou hotel cotat la 4*, mai exact Hotelul Transilvania.

Dupa ani de investitii din fonduri europene in reabilitarea cetatii si dupa ce punctul central al orasului arata acum exemplar, mii de turisti vin lunar la Alba Iulia, iar spatiile de cazare incep sa se extinda, sa fie renovate sau altele noi sa fie construite.

Intrat in anul 2013 in portofoliul Florea Grup, hotelul Transilvania din Alba Iulia a suferit o multime de schimbari, de la partea de arhitectura si pana la cele mai mici detalii. Au fost investiti peste 2 milioane de euro in transformarea Hotelului Transilvania de la doua la patru stele, totul pentru a salva un brand local reprezentativ pentru Alba Iulia si pentru regiune. Hotel Transilvania a fost inca din 1972 o parte centrala din povestea orasului. A trait si a crescut prin ceea ce au povestit despre el toti cei care i-au trecut pragul.

Hotel Transilvania este astazi unul dintre cele mai ambitioase proiecte arhitecturale din zona hoteliera locala. Aici gasiti lucruri unice pentru industria ospitalitatii din Alba Iulia, de la iluminarea completa exclusiv cu leduri, panouri solare, un sistem high tech care le permite clientilor sa-si comande temperatura din camera de pe drum sau o interfata avansata pentru a relationa cu receptia. In plus, cei care sunt cazati aici pot beneficia de excursii zilnice sau de cate ori este nevoie in Transilvania sau in judetul Alba.

Schimbarile nu se opresc aici, in curand la Hotel Transilvania veti putea gasi si un centru SPA, o sala de evenimente, un centru de conferinte high-class si inca 20 de noi camere adaugate la oferta de cazare actuala.

Astazi, dupa 43 de ani de la inaugurare, Hotelul Transilvania inseamna:

– 80 camere, dintre care 4 apartamente (in curand vor mai fi inaugurate inca 20 de camere)

– 2 sali de conferinta cu o capacitate de 150 de locuri

– un restaurant cu specific mediteranean si international, cu terasa sezoniera

– un english bar

– facilitatile hotelului includ o gama larga de servicii si dotari precum: check-in express, wifi de mare viteza gratuit, business center, personal air conditioning system, televizoare smart, interfata electronica pentru room service, seturi cosmetice din gama Green Life si multe altele.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul hotelului.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]