fbpx
excursii-razvan-pascu

leaders for sustainable businessIn data de 14 mai 2015, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, are loc conferinta Leaders for Sustainable Business care se adreseaza antreprenorilor si managerilor de departamente din companiile romanesti care sunt preocupati sa inteleaga cum si de ce sustenabilitatea reprezinta o oportunitate care poate asigura succesul de business pe termen lung.

Etica in business si sanatatea angajatilor se numara printre temele abordate pentru prima data intr-o conferinta in Romania, sustenabilitatea fiind pusa in relatie cu profitul. Cinci CEO ai unor mari companii (Danone, OMV Petrom,  Orange, Raiffeisen Bank, Ursurs Breweries) vorbesc concret despre costurile si beneficiile companiilor pe care le conduc.

Printre speakeri se numara si Excelenta Sa Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs van Bonzel, iar invitat special este expertul britanic, Jo Confino, director editorial la The Guardian, care aduce in discutie exemplele occidentale. De la Confino puteti afla care sunt tendintele internationale in materie de sustenabilitate si despre cum succesul actual al unor mari companii se bazeaza pe modul in care acestea integreaza sustenabilitatea in modelul de afaceri si in strategiile de dezvoltare pe termen lung.

Pretul pentru a participa la aceasta conferinta este de 420 lei, putand beneficia de o reducere de 20% daca faceti parte dintr-un grup de minim 3 persoane. Detalii despre conferinta gasiti aici.

Pentru inregistrare, vizitati site-ul www.sustainablebiz.ro

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]