fbpx
excursii-razvan-pascu

vacante la tara antrecIn perioada 3 mai – 19 iunie 2015, ANTREC Romania deruleaza a XXV-a editie a programului “Vacanta la tara”. Cu aceasta ocazie, cei care iubesc linistea, traditiile romanesti sau pur si simplu bucatele traditionale, sunt invitati sa petreaca 5 nopti la una dintre pensiunile inscrise in acest program.

Nu trebuie sa va faceti griji din cauza bugetului, tarifele sunt pentru toate buzunarele. Iata care sunt preturile pentru 5 nopti de cazare:

– pensiuni de 2 margarete: 175 lei/persoana

– pensiuni de 3 si 4 margarete: 225 lei/persoana

– pensiuni de 5 margarete: 290 lei/persoana

In tarif sunt incluse 5 nopti cazare in camera dubla, respectiv 6 zile, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Lista pensiunilor o puteti gasi pe http://www.vacantelatara.ro/. Rezervarile se pot face direct la pensiune, prin agentiile de turism sau prin filialele ANTREC.

1 comentariu

  1. Maria Craciunescu
    24.05.2016 la 09:31

    Imi doresc o vacanta la tara. Cu trasee montane… Va rog sa ma ajutati si sa-mi oferiti niste sugestii. Doresc sa plec si in luna iunie2016 si in luna iulie 2016 (in ambele perioade cate o saptamana).
    Va multumescu.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]