fbpx
excursii-razvan-pascu

Forbes SEE Growt SummitPe data de 9 iunie, de la ora 08:00, la hotelul JW Marriott din Bucuresti va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente de business din Romania – SEE Growth Summit, unde vor fi prezente nume cu rezonanta internationala in dezvoltarea business-urilor.

In cadrul acestui eveniment aveti sansa sa aflati cele mai noi descoperiri ale metodologiei Rockefeller Habits de scalare a afacerilor, sfaturi aplicabile si practice sau tehnici care va vor maximiza productivitatea. Nu in ultimul rand, puteti face networking cu liderii de business din Europa de Sud Est.

Acest eveniment este organizat de catre Forbes Romania, impreuna cu Fast Track Europe.

Cine sunt speakerii?

Verne Harnish – The “Growth Guy”, Bestselling Author

Verne Harnish, fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO), a condus timp de 15 ani programul pentru CEOs al EO, “Birthing of Giants” si programul pentru executivi al WEO, “Advanced Business”, ambele organizate la MIT. Fondator si CEO al Gazelles, o companie globala de educatie si coaching pentru executivi cu peste 140 de parteneri de coaching pe 6 continente, Verne si-a petrecut ultimii 32 de ani educand echipe antreprenoriale.

Este autor al cartii traduse in 9 limbi, “Mastering of the Rockefeller Habits”.

Steve Martin – Bestselling Author

Steve Martin este directorul organizatiei britanice Influence at Work, co-autor al bestseller-ului international “Yes! 50 secrets from the science of persuasion”. Cartea a fost vanduta in peste 250.000 de exemplare, tradusa in 26 de limbi, iar in 2008 a fost nominalizata pentru premiul anual pentru scrieri stiintifice acordat de Royal Society.

Ari Meisel – Achievement Architect, Author

Diagnosticat in anul 2006 cu boala lui Crohn, o boala incurabila care se manifesta prin inflamarea sistemului digestiv, Ari a trebuit sa ia o doza zilnica de medicamente si sa mearga regulat la spital. Printr-o combinatie de yoga, nutritie, suplimente naturale si exercitii fizice regulate, a putut sa lupte impotriva simptomelor, pana cand a fost vindecat complet de boala “incurabila”. De atunci, Ari a vorbit la diferite seminarii si la TED Talks despre lupta lui impotriva unui oponent aparent invincibil.

Christo Popov – CEO, Serial entrepreneur, Investor

Avand o experienta de peste 20 de ani in pozitii de top in diferite industrii si culturi la nivel global, Christo Popov este considerat un CEO, antreprenor si investitor experimentat. In prezent, el este fondator si CEO al Fast Track Europe, companie internationala de consultanta si coaching care le ofera managerilor C-level cea mai buna expertiza de management la nivel global, ajutandu-i sa se dezvolte. In ultimii 10 ani, el a fondat 15 companii diferite in Europa de Est.

Alan Miltz – Banking and Finance Specialist

Alan Miltz are peste 20 de ani de experienta de management intr-o gama variata de industrii, inclusiv servicii financiare. El a dezvoltat tehnici de analiza financiara care au devenit un standard international pentru afaceri, fiind folosite in 22 de tari de peste 20.000 de clienti. Alan este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, avand prezentari la universitatile EO din Tokyo, Berlin si Barcelona.

Mai multe informatii despre agenda evenimentului si detalii despre inscrieri puteti gasi aici.

Forbes SEE Growt Summit

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]