excursii-razvan-pascu

Schlittenfahrt in Saalbach Hinterglemm LeogangPiste de sanie iluminate, parcuri de distractii, 56 de instalatii de transport pe cablu, peste 200 km de partii ce dispun de toate facilitatile necesare pentru a crea conditii excelente de schi; pe scurt, regiunea Skicircus Saalbach – Hinterglemm – Leogang din Austria.

Situata in landul Salzburg si la 70 de km de regiunea Kitzbuhel, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang ofera turistilor o zona vasta pentru schiat cu toate gradele de dificultate si care indeplinesc exigentele oricarui impatimit al sporturilor de iarna: exista 90 km de partii usoare, 95 km partii medii si 15 km pentru avansati.

Statiunile Saalbach – Hinterglemm

Aflate in inima regiunii Pinzgau, statiunile se afla la o distanta mica una de cealalta, nefiind nevoie de masina sau autobuz pentru a te deplasa. Dispunand de unul dintre cele mai moderne domenii schiabile din Alpi, Saalbach – Hinterglemm este o statiune ideala pentru numeroase activitati in aer liber si nu numai. Pe langa schi, snowboarding, schi fond sau drumetii prin zapada, puteti incerca adrenalina asigurata de Air2Bag din Nightpark Hinterglemm, traseul schiabil de cros-snowboard din Saalbach sau Flying For XXL.

Flying for XXL este o experienta ce merita incercata si care va poarta la o inaltime de 140 de metri deasupra padurilor. Atingand o viteza de pana la 130 km pe ora si avand o distanta de 1600 de metri, este una dintre cele mai lungi si rapide tiroliene din lume. Numai curaj sa aveti!

Odata cu venirea serii, distractia se poate muta in una dintre cele peste 40 de taverne apres ski, numeroasele pub-uri, baruri si discoteci din zona.

Saalbach – Hinterglemm nu inseamna numai activitati specifice iernii. Pe timpul verii va asteapta 400 km de trasee pentru drumetii care va vor purta printr-un adevarat paradis alpin. Exista si un circuit MTB prevazut cu zone care ating toate nivelele de dificultate, Saalbach – Hinterglemm fiind locul ideal de petrecere a concediului pentru cei care sunt pasionati de cross-country, soulride, freeride sau downhill.

Parcul de escalada unde se afla cel mai lung pod suspendat din Alpi, Hochseilpark, transforma cataratul intr-o aventura de neuitat, iar Baumzipfelweg va poarta pe un traseu unic printre varfurile copacilor, fiind cea mai inalta carare amenajata printre copaci din Europa. Traseul are o distanta de 1 km si dispune de un pod suspendat la 40 m inaltime, lung de 200 m.

Statiunea Leogang

Leogang, o adevarata oaza de liniste si relaxare aflata in inima muntilor, se remarca prin autenticitatea localnicilor si a locurilor, vizitatorii simtind acest lucru la tot pasul.

Una dintre cele mai apreciate atractii turistice ale statiunii Leogang, situata la aproximativ 30 km de Saalbach – Hinterglemm, este Nitro Snowpark, locul fiind ideal pentru practicantii de freestyle.

Conditiile excelente de schi si facilitatile pentru familii fac din aceasta statiune o adevarata destinatie de vacanta. In cateva minute gondola va poarta pana pe varful Asitz, iar de aici sunteti conectati la Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang, beneficiind astfel de cei 200 de km de partii. Oferta pentru sporturi este completata de parcurile de distractii, partiile iluminate, tubingul si distractia pe pistele de sanie.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang ofera nu doar actiune din plin, ci si momente binemeritate de odihna pentru toate gusturile. De la o plimbare romantica cu sania trasa de cai, numeroasele terase cu vedere asupra piscurilor din regiune care ofera multiple posibilitati de plaja si pana la delicatesele culinare si specialitatile locale care pot fi savurate cel mai bine in una dintre cele peste 50 de cabane de schi.

Mai multe informatii despre Austria puteti gasi aici.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]