fbpx
excursii-razvan-pascu

Cazare regim hotelier 2Pana in urma cu aproape un deceniu, romanii nu prea erau obisnuiti sa se relocheze in alt oras pentru un job mai bun. O faceau doar studentii care urmau o facultate – de regula, la Bucuresti, dupa care isi gaseau un job si decideau sa ramana in Capitala. Cei care apucau sa-si intemeieze o familie intr-un oras de provincie, cu greu se mai lasau desprinsi de casa, indiferent de cat de buna ar fi fost oferta.

In ultima vreme insa, observam cum numarul relocarilor in Bucuresti incepe sa creasca. Trendul este si mai interesant cu cat cei care vin in Bucuresti, vin cu toata familia.

Ce faci insa daca astazi este vineri, iar oferta de job pe care o primesti (deloc de neglijat) presupune sa fii la birou in 3-4 zile? Sigur, prima tentatie este sa cauti o camera de hotel. Dar ai 2 copii, care au nevoie macar de o camera a lor, ca sa nu mai vorbim de bucatarie; iti trebuie cel putin o chicineta. Iti aduci aminte ca ai niste rude la Bucuresti, dar cat poti sa apelezi la bunavointa lor, mai ales cand vine vorba de patru persoane si o perioada nedeterminata (pana cand iti vei gasi un apartament pe gustul tau, pe care sa-l inchiriezi)?

Acesta este un motiv pentru care s-au inventat unitatile de cazare in regim hotelier. Avantajele sunt evidente: intr-o garsoniera sau intr-un apartament ai mai mult spatiu decat intr-o camera de hotel, ai intimitate si, in plus, ramai si cu bani in buzunar. In Bucuresti exista la ora actuala foarte multe spatii de cazare care functioneaza pe acest concept si, ceea ce este si mai bine, exista agentii la care poti sa apelezi cu incredere.

Site-ul RoCazare.ro ofera, de exemplu, servicii de cazare in regim hotelier de zece ani, timp in care au invatat sa-si inteleaga clientii si sa fie flexibili. Apartamentele si garsonierele pe care le subinchiriaza ei, pe termen scurt si mediu, sunt amenajate modern, in culori vesele, si respecta standardul impus de legislatia din Romania – adica au trecut de filtrul Autoritatii Nationale pentru Turism si detin certificate de clasificare ce dovedesc ca standardul de confort este de cel putin 3 stele.

Cum puteti sa inchiriati un apartament in regim hotelier

Sa nu crezi ca procedura este foarte complicata, dimpotriva: tot ceea ce trebuie sa faci este sa te decizi ce tip de apartament vrei si in ce zona, iar apoi sa suni la numarul de telefon al agentiei sau sa le trimiti un e-mail in care sa precizezi care este perioada rezervarii, ce tip de apartament doresti si sa lasi un numar de telefon de contact.

Vei primi apoi, pe telefon sau e-mail (in functie de varianta aleasa de tine), informatia legata de disponibilitate, dupa care trebuie sa confirmi rezervarea.

Un amanunt foarte important: ca sa faci rezervarea, nu este nevoie sa platesti in avans, plata o vei face in momentul in care vei primi cheile pentru cazare – moment in care vei primi si un set de ”reguli de cazare” pe care va trebui sa le respecti (legat de check-in/check-out).

Ca si la hotel, in momentul in care te cazezi trebuie sa prezinti un act de identitate, in baza caruia ti se va intocmi factura si fisa de cazare. De asemenea, la fel ca la hotel, contravaloarea cazarii o poti plati cu cash sau cu cardul, in euro sau in lei, la cursul BNR din ziua facturarii.

Un alt amanunt important: preturile de cazare scad cu cat perioada de cazare este mai mare sau daca platesti pentru toata perioada in momentul cazarii. Curatenia se face la fiecare 7 zile si este inclusa in pret; de asemenea, apartamentele au lenjerie si prosoape albe, cablu TV si internet wireless gratuit. Toate informatiile de care ai nevoie le gasesti pe site-ul lor.

E bine sa stii ca agentia RoCazare.ro ofera si servicii de transport, asa ca poti fi preluat de ei chiar de la gara sau de la aeroport si condus direct in apartamentul rezervat.

Unitatile puse la dispozitie de RoCazare.ro sunt amplasate in unele dintre cele mai cautate zone din Bucuresti: Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Calea Mosilor, Metrou Pipera – Barbu Vacarescu, iar apartamentele sunt in blocuri noi, in care exista paza sau securitate video.

Si nici ofertele nu sunt de neglijat: cazarea pentru 1-2 persoane ajunge la 25 de euro pe noapte, pentru 1-4 persoane – pretul minim ajunge la 35 de euro, iar pentru maxim 6 persoane – la 45 de euro.

1 comentariu

  1. 30.03.2015 la 21:02

    Utile informatii! Daca esti bucurestean nu prea ai idee de aceste facilitati. Dar ca orice bucurestean ai prieteni in provincie, pe care evident ca vrei sa-i ajuti intr-un fel sau altul.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]