fbpx
excursii-razvan-pascu

Blue AirBlue Air a anuntat ca va introduce o noua cursa regulata cu 2 frecvente pe saptamana pe ruta Bacau – Catania si retur, incepand cu data de 20 iunie 2015. Pretul biletelor de avion porneste de la 32,90 euro/segment (taxele sunt incluse, locurile limitate), acestea putand fi procurate online de pe site-ul companiei, www.blueairweb.com, prin Call Center sau de la cele peste 3000 de agentii partenere.

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, opereaza din orasul Bacau zboruri catre Bologna, Dublin, Milano, Torino, Bruxelles, Liverpool, Londra, Paris sau Roma.

Mai mult, Blue Air isi dezvolta si baza operationala externa din Torino (Ceselle) prin introducerea a doua noi destinatii, Bari si Ibiza. Zborurile Torino – Bari vor fi operate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, iar Torino – Ibiza se va bucura de 2 frecvente/saptamana.

De o crestere a numarului de frecvente va beneficia si baza operationala din Larnaca. Ruta Larnaca – Atena va avea inca 3 frecvente/saptamana, ajungand la un total de 10, iar ruta catre Salonic va avea 4 frecvente/saptamana.

In orarul de vara 2015, Blue Air are urmatoarele destinatii:

– din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino si Valencia.

– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano, Paris, Roma si Torino

– din Sibiu: Stuttgart

– din Constanta: Milano (Bergamo)

Din Larnaca se poate zbura catre Atena si Salonic, iar din Torino catre Bari, Catania si Ibiza.

In plus, pasagerii pot configura biletul de calatorie beneficiind astfel de servicii personalizate, la cele mai bune tarife. Acestia pot alege din cele trei categorii de servicii de baza si optionale Blue Air: Basic, Standard si Premium.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]