fbpx
excursii-razvan-pascu

promo_Blue AirPentru cei care au un buget redus de calatorie si care isi doresc sa viziteze marile orase din Europa, aceasta perioada o consider numai buna. Aflandu-ne in extrasezon, atat companiile aeriene cat si hotelurile incearca sa atraga clientii cu oferte tentante. Unul dintre inconvenientele unui scurt concediu in aceasta perioada ar putea fi vremea rece (pentru cei care prefera caldura), dar aceasta neplacere este compensata de tarifele mai mici si de lipsa aglomeratiei din timpul verii, putand astfel sa va bucurati pe deplin de atractiile turistice ale oraselor. Asta daca vorbim de vestul Europei, pentru ca la Marea Mediterana temperatura este numai buna, ca de primavara.

Blue Air a anuntat o oferta valabila pentru toate cele 35 de destinatii catre care opereaza zboruri. Astfel, pentru destinatii ca Barcelona, Paris, Londra sau Madrid veti plati un pret unic de 49,99 euro/segment de zbor cu taxele incluse. In plus, aveti inclus in acest tarif si un bagaj de cala.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta oferta este sa alegeti sa calatoriti cu Blue Air in perioada 23 februarie – 31 martie 2015, cu mentiunea ca aceasta oferta este valabila numai daca veti cumpara biletele in perioada 13 – 15 februarie 2015.

Pentru cei care sunt in pana de idei sau pur si simplu nu au avut timp sa cutreiere orasul in cautarea cadoului perfect pentru persoana iubita de Valentine’s Day, pretul de 49,99 euro/segment s-ar putea sa fie un imbold puternic pentru a-si face planuri de calatorie. Destinatiile le puteti gasi aici.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul Blue Air, www.blueairweb.com, la Call Center (0374 281 841) sau la agentiile partenere.

promo_Blue Air

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]