fbpx
excursii-razvan-pascu

fon telekomIn plin sezon de vacante, ma bucur sa va aduc in atentie FON, o retea publica de acces gratuit la WiFi lansata de Telekom Romania, compania care a rezultat in urma fuziunii dintre Romtelecom si Cosmote.

Reteaua FON iti permite sa te conectezi la Wi-Fi atunci cand esti in vacanta impreuna cu familia si prietenii sau intr-o calatorie de afaceri in tara ori in strainatate, putand accesa gratuit peste 13 milioane de puncte de acces Wi-Fi din intreaga lume, prin optiunea FON, daca ai internet fix de la Telekom Romania.

FON este prima retea publica de acces Wi-Fi construita de persoane din intreaga lume, in Romania existand peste 2.000 de puncte de acces Wi-Fi, iar in strainatate in tari precum Franta, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Germania, Grecia, Portugalia, Brazilia, Japonia, Rusia, Statele Unite, Africa de Sud sau Australia exista 13 milioane de puncte de acces.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a putea accesa reteaua FON este sa impartiti o mica parte din conexiunea Wi-Fi de acasa cu alti membri, maxim 2 Mbps, cu maxim 2 utilizatori. La randul tau, te vei putea bucura de conexiunea Wi-Fi oferita de catre ceilalti membri.

Care sunt avantajele optiunii FON?

– Ai acces gratuit la Internet prin Wi-Fi de pe smartphone, tableta si laptop, oriunde in comunitatea FON;

– Pastrezi costurile sub control pentru ca te conectezi gratuit la Fonspot-uri cand calatoresti in afara tarii;

– Cu aplicatia gratuita Fon descarcata din App Store sau Google Play esti conectat automat la Internet, de fiecare data cand aplicatia va detecta un Fonspot.

Cum poti intra in comunitatea FON?

– E foarte simplu. Tot ce iti trebuie este un abonament de Internet fix de la Telekom si un router wireless Huawei HG 658.

– Trebuie sa intri in contul tau. In cazul in care nu ai unul, il poti crea imediat pe www.telekom.ro, in sectiunea MyAccount;

– Apoi accesezi pagina Administrare FON si activezi optiunea;

– Contul tau va fi creat imediat, iar datele de autentificare (utilizator si parola) vor fi vizibile in pagina MyFon.

Optiunea FON poate fi activata si dezactivata oricand, fara costuri suplimentare, din contul tau, prin apel la 1234 sau intr-unul din magazinele Telekom.

Mai multe informatii puteti gasi aici.

3 comentarii

 1. 24.12.2014 la 20:23

  Pare beton oferta. Am sa o incerc si eu si o sa vin cu o recenzie, de bine sau de rau. Sarbatori fericite!

 2. jsck
  29.12.2014 la 22:42

  E „gratuit” daca ai abonament de internet fix. Super!

 3. 06.10.2016 la 13:52

  Vreau internet

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]