excursii-razvan-pascu

Blue Air 10 ani

Astazi, 13 decembrie, Blue Air a implinit 10 ani de la primul zbor. Prima companie low cost din Romania a inceput cu un zbor pe ruta Bucuresti – Timisoara, pentru ca apoi sa apara si primele destinatii externe. Ca in orice business, compania s-a confruntat de-a lungul timpului cu multe, inclusiv unele probleme de ordin financiar, dar in acest moment Blue Air a devenit o companie stabila, ajungand chiar la profitabilitate (poate parea surprinzator, dar profiturile in industria aeriana sunt foarte mici sau nu exista – o statistica a IATA de anul trecut spunea ca la nivel mondial, per industrie, profiturile adunate ale companiilor aeriene a fost de maxim 2 euro per pasager, multe dintre companii fiind pe pierdere). Blue Air va incheia acest an cu o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro si cu 1,57 milioane de pasageri transportati.

Blue Air se extinde in fiecare an. Spre exemplu, in acest an Blue Air si-a marit flota la un numar de 11 avioane, toate fiind de tipul Boeing 737. Compania a dorit sa isi extinda serviciile de la bordul aeronavelor si a introdus Blue Bistro, un serviciu prin care pasagerii pot comanda mancare calda.

In acest moment cu Blue Air puteti zbura la preturi accesibile in mai toate orasele importante din Europa: Barcelona, Madrid, Valencia, Roma, Napoli, Stuttgart, Paris, Liverpool, Dublin sau Torino. Harta completa a destinatiilor Blue Air o puteti gasi aici.

Cu ocazia aniversarii, prima companie de smart flying din Romania a pregatit o promotie aniversara. Promotia este valabila pana maine, 14 decembrie 2014, iar calatoriile pot fi efectuate pana pe 24 octombrie 2015. Biletele pot fi rezervate pe blueairweb.com, la Call Center sau la Agentiile Blue Air si agentiile de turism partenere.

Cu ocazia acestei aniversari, Blue Air v-a pregatit 10 motive in plus pentru a zbura cu ei:

– reducere de 10% la biletele de avion pentru Adult

– reducere de 20% la biletele de avion pentru Copii

– reducere de 20% la biletele pentru Copii 0-2 ani (Infant)

– reducere de 20% la bagajul de cala

– reducere de 50% la Blue Bistro

– reducere de 50% pentru locul in avion – Extra Legroom

– reducere de 100% pentru locul in avion, cu exceptia Extra Legroom

– reducere de 20% pentru Minor Neinsotit

– reducere de 20% pentru animale de companie transportate in cabina sau cala

– reducere de 20% pentru transportul bicicletei sau a altor echipamente sportive

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]