excursii-razvan-pascu

BT Flying BlueBanca Transilvania, in parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM a lansat ieri Cardul BT Flying Blue.

Produsul va aduce utilizatorilor diferite beneficii si le va permite cu fiecare cumparatura sa castige Mile Premiu in programul Flying Blue. Cu aceste mile ei vor putea achizitiona ulterior bilete de avion si alte produse atractive. Cardul BT Flying Blue este lansat in doua versiuni: Classic si Premium.

Oferta speciala de lansare

Pentru primii 1.000 de detinatori ai cardului, bonusul de bun venit va fi de 15.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Premium sau 10.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Classic.  Cele 15.000 de Mile Premiu, respectiv 10.000 de Mile Premiu, vor permite detinatorului sa achizitioneze un bilet de avion one way spre orice destinatie din Europa sau din Romania. 

Cardul BT Flying Blue Classic

Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achizitie. Ei vor castiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM. Membrii vor castiga 1 Mila Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru orice tip de achizitii efectuate la comerciantii din Romania si 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti in strainatate. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot plati in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de calatorie gratuita. 

BT Flying Blue Card Premium

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzactie de cumparaturi. Ei vor castiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM si 2,5 Mile Premiu pentru achizitii efectuate in strainatate. Membrii vor castiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate in Romania. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plati, de asemenea, in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu asigurare gratuita de calatorie si acces in business lounge-urile din aeroportul Henri Coanda Bucuresti si Aurel Vlaicu Cluj-Napoca.

BT Flying Blue

2 comentarii

 1. alex
  11.12.2014 la 12:59

  Salut. Buna ideie au cei de la BT, dupa miles and more a lui unicredit. Insas presupun ca este tot card de credit, care pe mine ma sperie ca sa zic…eu vroiam doar unul de debit. Este posibil sa imi fac cardul insa sa nu platesc nimic in plus, dobanda su altceva, nu vreau un cent de la ei, efectiv as vrea sa fie ca unul de debit, sa imi scot salariul de la rzb si sa depun banii pe cardul asta ca sa imi fac cumparaturile uzuale. mersi

 2. KLM
  12.01.2015 la 20:01

  Sigur este card de credit! Intentia BT e buna, dar cui foloseste un card de credit (plus o gramada de documente necesare pt obtinerea lui = bataie de cap)? Marketingul BT trebuia sa faca mai mult research. Mi-e greu sa cred ca exista un segment de piata care foloseste serviciile companiilor membre Flying Blue si ar putea fi interesat de un card de credit!
  In general, persoanele care „imprumuta” bani de la banci nu isi permit sa dea 300-400 Euro pe un bilet de avion (asta pt destinatii apropiate). Mai degraba ei ar fi clientii companiilor low cost.
  Deci, ar fi fost mult mai util, dupa parerea mea, un card de debit de acest gen! Eventual in EURO!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!