fbpx
excursii-razvan-pascu

Innsbruck, Austria, targul de Craciun 23Iata ca a sosit iarna si, impreuna cu ea, mult asteptatele targuri de Craciun. In Austria, o tara care pe timpul iernii are mare succes in randul romanilor, se deschid in aceasta perioada targurile de Craciun pana si prin cele mai mici orase sau sate. Targuri de Craciun se regasesc in fiecare oras important, cele mai cunoscute fiind cele din Viena, Salzburg, Innsbruck, Graz sau Linz. Numai capitala, Viena, gazduieste aproximativ 25 de piete, “December Market” datand inca din anul 1294.

Iata cateva oferte de cazare in diferite orase din Austria in perioada targurilor de Craciun. Toate ofertele sunt de pe site-ul de rezervari hoteliere online HotelsCombined (varianta in limba romana).

Viena (impresii despre Viena gasiti aici)

Atlanta Hotel Vienna este un hotel select de 4*, recent renovat si care pune la dispozitia oaspetilor 59 de camere. Hotelul este aproape de atractiile turistice si la numai 20 de minute de mers pe jos de University of Viena. In weekendul 13 – 14 decembrie o camera costa de la 436 lei/noapte.

Wombat’s the Naschmarkt este un hotel de 3* amplasat la numai cateva minute de Karlplatz sau la 20 de minute de mers pe jos de Muzeul Kunsthistorisches, Museumsquartier si Opera de stat din Viena. Hotelul pune la dispozitia turistilor camere spatioase si moderne. Pretul pentru o camera in weekendul 13- 14 decembrie este 213 lei/noapte.

Le Meridien Vienna este un hotel de 5* pozitionat chiar in centrul orasului, la o scurta distanta de mers pe jos de Stephansplatz Vienna U-Bahn Station. Pretul pentru o noapte la acest luxos hotel porneste de la 997 lei/camera.

Hostel Hutteldorf este un hostel de 2*+ amplasat in Hietzing, la periferia orasului. Pretul pentru o noapte in weekendul 13 – 14 decembrie porneste de la 160 lei/camera.

Airo Tower Hotel ofera cazare la preturi reduse, este recent renovat si dispune de 258 de camere. Hotelul de 3* se afla amplasat in zona Favoriten. Pretul pentru o noapte de cazare in weekendul 20 – 21 decembrie porneste de la 188 lei/camera.

–––

Salzburg (impresii despre Sazlburg gasiti aici)

Atel Hotel Lasserhof 4* este un hotel cu traditie in Salzburg, fiind infiintat in anul 1903. Este situat in centrul orasului, principalele obiective turistice ale orasului gasindu-se la numai 10 minute de mers pe jos. Pretul pentru o noapte de cazare in weekendul 20 – 21 decembrie porneste de la 481 lei/camera.

Luxosul Hotel Sacher de 5* este amplasat chiar in zona centrala a orasului. O noapte de cazare in weekendul 13 – 14 decembrie porneste de la 1683 lei/camera.

–––

Innsbruck (impresii despre Innsbruck gasiti aici)

Hostel Marmota este situat in Amras, aeroportul din Innsbruck aflandu-se la o distanta de doar 15 minute de hotel. Pretul pentru o camera in data de 18 decembrie porneste de la 240 lei.

Ramada Innsbruck Tivoli este amplasat in cartierul Pradl, la aproximativ 20 de minute de centrul orasului. Pretul pentru o camera in weekendul 20 – 21 decembrie porneste de la 435 ron/camera.

–––

Graz

Hotelul Ibis Graz 3* este recent reamenajat si pune la dispozitia oaspetilor 108 camere. In weekendul 29 – 30 noiembrie o noapte de cazare costa 378 lei/camera.

Augarten Gotel 4* este amplasat chiar in centrul orasului, la circa 20 de minute de hotel aflandu-se aeroportul din Graz si Eggenberg Castle. Pretul pentru o noapte de cazare porneste de la 502 lei/camera.

–––

Linz

Austria Classic Hotel Wolfinger 3* se afla in centrul orasului, iar pretul pentru o noapte de cazare in weekendul 26 – 27 decembrie porneste de la 486 lei/camera.

Hotel Kleinmunchen Garni 2* se afla la periferia orasului Linz, zona centrala aflandu-se la aproximativ 20 de minute de mers cu masina. O noapte de cazare in weekendul 29 – 30 noiembrie costa de la 260 lei/camera.

1 comentariu

  1. 01.12.2014 la 16:00

    Multumim de articol! Este foarte folositor!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]