fbpx
excursii-razvan-pascu

HotelGuru.ro, parte a Szallas.hu, portalul de booking online lider pe piata din Ungaria, a intrat pe piata romaneasca de rezervari online.

HotelGuru.ro este un portal de rezervari online ce ofera posibilitati de cazare variate, de la pensiuni pana la hoteluri de 5 stele, fiind versiunea adaptata pentru piata din Romania a Szallas.hu, cel mai mare site de booking din Ungaria. Szallas.hu, detinut de catre doi investitori privati si de grupul Sanoma Media Budapest Zrt, a intermediat in anul 2013 rezervari in valoare de peste 25 de milioane de euro.

HotelGuru.ro include aproximativ 1.700 de unitati de cazare romanesti din totalul celor peste 13.000 de unitati de cazare din Europa de Est afisate pe site.

HotelGuru.ro ofera clientilor posibilitatea de a face rezervari online fara a cere garantii sau plati preliminare si fara a se implica in procesul de plata, turistii achitand contravaloarea cazarii direct la check in.

Descrierea fiecarei unitati de cazare este tradusa in 7 limbi, fiind ofertata si clientilor din alte tari ale Europei Centrale si de Est unde grupul Szallas.hu este prezent.

In prezent, HotelGuru.ro este coordonat de o echipa de 4 persoane de la sediul din Ungaria care ofera asistenta partenerilor romani si clientilor, in limba romana. Compania isi propune sa isi deschida un birou local in Romania pe parcursul acestui an.

1 comentariu

  1. necula dan mihai
    22.05.2014 la 12:36

    bravo lor, noi dormim in papuci .
    pui de o zi vin din ungaria furaje tot de acolo

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]