fbpx
excursii-razvan-pascu

Compania aeriana low-cost Wizzair a anuntat lansarea zborurilor directe din Bucuresti catre insula Malta incepand din luna iunie.

Am verificat pe site-ul lor preturile in perioada 19-28 iunie, iar un bilet dus-intors costa astazi in jur de 100 de euro, iar daca adaugam si cate un bagaj de cala/cabina pe segment pretul ajunge la 850 RON. Tinand cont ca in acest moment nu exista curse directe Bucuresti-Malta (doar cateva zboruri charter in timpul verii) si ca daca vrei sa ajungi acolo trebuie sa zbori cu escala, decizia Wizzair de a lansa zboruri spre Malta mi se pare foarte buna, singurul lucru care ma surprinde este ca nu au facut-o mai devreme.

Zborurile vor fi operate de 2 ori pe saptamana, martea si sambata, astfel ca iubitorii de vacante cu mare, soare si all-inclusive isi pot alege incepand din aceasta vara o noua destinatie pe langa celebra Turcia.

De asemenea, Wizzair a anuntat ieri si lansarea altor destinatii din Bucuresti precum Malmo (Suedia), Malaga (Spania), Doncaster (Marea Britanie), dar si o destinatie din Cluj – orasul Basel (Elvetia).

Rezervari se pot face pe site-ul Wizzair.

2 comentarii

  1. NICK
    28.03.2014 la 20:02

    Great news… We really needed a direct flight from Malta to Romania. I would also say that that MALTA it is a country not an island.

  2. 28.03.2014 la 20:50

    ohhh….Malta!!!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]