fbpx
excursii-razvan-pascu

Daca vacantele mele in afara tarii sunt aproape in totalitate dependente de avion si de transportul in comun, tren, autobuz, in Romania imi place sa calatoresc cu masina personala si ma bucur de fiecare minut de condus. Ma relaxeaza si imi da senzatia aceea de confort si de intimitate, ca o a doua casa.

Nu sunt un pasionat de masini si nici nu ma consider un expert, insa atunci cand vine vorba despre sofat si despre masina personala, am cateva reguli de la care nu ma abat, cuvantul de baza fiind … siguranta.

Nu fac rabat la calitate, pentru ca piesele proaste sau second-hand ma pot costa siguranta.

– Nu imi repar masina la orice service si prefer sa platesc mai mult, dar sa am certitudinea pieselor originale folosite.

– Nu plec la drum lung fara o verificare sumara a masinii.

In ton cu cele de mai sus, m-am bucurat cand am primit invitatia Michelin Romania de a participa la un eveniment international al companiei, ce se va desfasura in urmatoarele 2 zile la Innsbruck, tocmai pentru ca subiectul principal va fi siguranta la volan … data de cauciucurile de calitate. Asa ca voi ajunge pentru a treia oara in Austria pe iarna aceasta si a doua oara la Innsbruck.

Cu atat mai mult avem nevoie de informatii legate de importanta unor cauciucuri de iarna de calitate pentru ca ele ne pot salva de la o gramada de neplaceri. In cifre, avantajul cauciuculor de iarna de calitate inseamna o distanta de franare cu pana la 30 de metri mai mica decat a unor cauciucuri de vara. Pe scurt, aceasta distanta de 30 de metri va poate costa foarte mult, de la integritatea masinii, la a voastra si a celor dragi. In egala masura, mai inseamna si bani economisiti pe combustibil, pentru ca un set de cauciucuri de calitate vor aduce o distanta mai mare parcursa cu un plin.

Pentru a duce lucrurile cu un pas mai departe, Michelin va prezenta noul sau model de cauciucuri de iarna tip Alpin 5. Automobil Club Austria ne va ajuta sa testam aceste cauciucuri, sa le comparam cu unele de vara sau alte modele, asa ca o sa va povestesc pe larg despre aceasta experienta intr-un articol viitor si pe Facebook.

2 comentarii

  1. 08.02.2014 la 02:20

    Fara niciun fel de reclama dar in momentul de fata sunt cele mai pertinente anvelope.

  2. 10.02.2014 la 17:27

    Sunt cam cele mai bune anvelope, evident si pretul pe masura

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]