fbpx
excursii-razvan-pascu

Compania TAROM lanseaza o promotie valabila in perioada 1-31 octombrie 2013 pe toate destinatiile sale, cu preturi incepand de la 99 euro cu toate taxele incluse.

TAROM ofera la vanzare bilete dus-intors spre / dinspre destinatiile: Atena, Amman, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iasi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucuresti sau Iasi), Madrid, Munchen (din Bucuresti sau Sibiu), Nisa, Praga (din Bucuresti sau Cluj), Roma (din Bucuresti sau Iasi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iasi), Viena (din Bucuresti).

Preturile biletelor de avion incep de la 99 euro, pentru un bilet dus – intors, cu toate taxele incluse.

Biletele sunt disponibile la vanzare atat pe site-ul TAROM www.tarom.ro cat si prin agentiile proprii TAROM.

Oferta de toamna este valabila pentru calatoriile efectuate in perioadele 01 noiembrie – 19 decembrie 2013; 06 ianuarie- 28 februarie 2014.

Se excepteaza cursele operate in code share, cursele din si spre Chisinau si unele zboruri Bucuresti-Dubai-Bucuresti, Bucuresti-Viena-Bucuresti.

Am facut o simulare pe ruta Bucuresti – Londra – Bucuresti in perioada 16-19 ianuarie 2014:

1. TAROM – 99 euro cu toate taxele, bagaj de cala, check-in in aeroport si masa in avion + acces la lounge-urile Skyteam daca esti client Gold la Flying Blue + zbor pe Heathrow, aeroportul principal din Londra

2. Blue Air – 170 de euro, zbor pe aeroportul Luton (aeroport secundar la Londra), fara mese in avion, check-in online obligatoriu (pentru cel din aeroport se plateste suplimentar), include si 1 bagaj de cala + taxa de plata cu cardul Visa; plecarea este pe 17 ianuarie pentru ca pe 16 ianuarie nu este zbor.

3. British Airways – 227 euro cu toate taxele, zbor pe aeroportul Heathrow, include bagaj de cala, masa in avion, check-in in aeroport.

4. Wizzair – 297 euro, zbor pe aeroportul Luton (aeroport secundar al Londrei) si check-in la aeroport, fara mese in avion, include un bagaj de mana si un bagaj de cala, fara loc atribuit in avion (locurile se aloca pe principiul „primul venit, primul servit” – pentru loc prestabilit se mai plateste 36 RON pe segment).

* simularea este valabila pe 1 octombrie 2013 la ora 15:00, preturi valabile pe site-urile companiilor; ** scris de pe un laptop Lenovo ThinkPad E531

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]