fbpx
excursii-razvan-pascu

Pentru un weekend prelungit in vestul tarii sau pentru o calatorie de afaceri, cea mai confortabila varianta de cazare, si la un raport calitate / pret bun, ar fi cazarea intr-un apartament inchiriat in regim hotelier in Timisoara. Eu am incercat aceasta varianta in Romania si chiar si in afara tarii (la Berlin), si am apreciat foarte mult libertatea pe care mi-a oferit-o.  In primul rand treci peste formalitatile de check-in si check-out, te organizezi cum vrei, ai si bucatarie daca vrei sa iti gatesti, poti primi oaspeti si de cele mai multe ori iesi mult mai ieftin decat la hotel.

Daca va aflati in zona de vest a tarii si aveti nevoie de cazare in Timisoara, va recomand sa aruncati o privire pe unul dintre apartamentele in regim hotelier ale doctorului Vidican. In functie de spatiul de care aveti nevoie, puteti alege unul dintre cele 6 apartamente disponibile, de 2, 3, 4 sau chiar 5 camere.

Astfel, daca aveti o familie mai numeroasa sau daca intentionati sa calatoriti cu mai multi prieteni, nu va trebui sa platiti o avere pe cazare. Alegeti un apartament spatios, cu bucatarie proprie, pentru care veti plati incepand de la 45 euro pe noapte pentru intreg apartamentul.

Apartamentele in regim hotelier Vidican au doua clase de confort: budget si premium. Toate apartamentele beneficiaza de wifi gratuit si televiziune prin cablu, cele premium au si jacuzzi, home cinema si alte facilitati suplimentare. Sunt situate intr-o zona centrala a orasului, in apropierea Complexului Studentesc.

Avantajul suplimentar este ca proprietarul apartamentelor sta la dispozitia turistilor pentru orice intrebari daca vor sa viziteze Timisoara, dar si cu servicii sau consultanta pentru cei care vor sa deschida o afacere in zona, pentru cei care au deja afaceri pe-acolo sau pentru cei care au nevoie de medici, notari, avocati, transfer la aeroport, ori chiar distractie in cluburi sau petreceri private.

Pentru informatii si rezervari:

Marius Vidican – telefon 0723.570.056

Site: http://www.renting-tm.ro/ro

1 comentariu

  1. Mihaela
    28.12.2013 la 02:06

    O recomandare utila, cu atat mai mult cu cat in vestul tarii si in special in Timisoara preturile la cazare sunt mari.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]