excursii-razvan-pascu

FundataPentru aceia dintre voi care inca mai au zile libere pentru vara aceasta si isi doresc 2-3 zile de relaxare aproape de casa, iata cateva oferte speciale de la agentia de turism Europa Travel la munte, la mare sau in statiunile balneo-climaterice din Romania.

Pentru litoralul romanesc, in primele saptamani ale lunii Septembrie, cand se desfasoara si programul “Litoralul pentru toti”, pretul unul sejur de 6 nopti pleaca de la 159 de lei de persoana (hotel de 2 stele statiunea Neptun) si poate ajunge pana la 350 de lei la hoteluri de 3 stele, in alte statiuni.

Hotelurile de 4 stele din statiunea Mamaia s-au alaturat programului “Litoralul pentru toti”, astfel ca un sejur de 6 nopti cu mic dejun inclus va poate costa aproximativ 500-600 de lei in cea mai cautata statiune a litoralului. Daca preferati all-inclusive, preturile urca spre 750-800 de lei / persoana pentru aceeasi perioada de 6 nopti de cazare. Detalii aici.

Pentru cei ce prefera muntele, ofertele acestei perioade includ zile gratuite adaugate sejurului de 3 sau 5 nopti. Astfel, la Sinaia la hotelul New Montana (4 stele) spre exemplu, costul unui sejur de 3 nopti + 1 gratuita este de 99 euro / persoana. Detalii aici.

La  Hotelul Cabana Skiorilor din Predeal (4 stele), sejurul de 4 nopti cu una gratuita este de 253 lei de persoana (oferta fiind valabila cu cazarea de Duminica pana Vineri). Detalii aici.

Pentru un weekend romantic, puteti alege Hotelul Comfort Suites din Predeal (5 stele), unde pentru un sejur de 2 nopti + 1 gratuita cu acces spa, un masaj si o cina romantica incluse, veti plati 395 lei / persoana. Detalii aici.

Daca zilele de concediu va permit, cred eu ca dupa o vara agitata cel mai util ar fi o saptamana de refacere intr-un complex balneo-climateric. Oferta pentru un sejur de 7 nopti la Hotel Coroana Moldovei (4 stele) in Slanic Moldova cu pensiune completa si doua proceduri / zi de persoana este de 779 lei / persoana (pentru sejururile ce incep de la 1 Septembrie). Detalii aici.

2 comentarii

  1. 20.08.2013 la 15:11

    În septembrie începe și programul special Vacanțe la Țară, promovat de FPTR, ANAT și ANTREC…

  2. Razvan Pascu
    (author)
    20.08.2013 la 15:25

    @ Emil: asteptam cu drag.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]