fbpx
excursii-razvan-pascu

Flying Blue, cel mai mare program de fidelitate din Europa pentru pasagerii companiilor aeriene, a raportat la jumatatea acestui an depasirea pragului de 21 milioane de membri, in intreaga lume. Dintre acestia, peste 80.000 de pasageri sunt romani si au o rata de activitate de 40%. Mai mult de jumatate din numarul total de membri din Europa Centrala (Ungaria, Polonia, Cehia si Bulgaria) provin din Romania. Va puteti inscrie si voi aici.

Flying Blue este un program de fidelitate introdus in anul 2005 de companiile aeriene AIR FRANCE si KLM si s-a bucurat de un real succes in randul pasagerilor. In timp, Flying Blue a fost adoptat si de alti membri ai aliantei aeriene SkyTeam, astfel ca in prezent Flying Blue ofera membrilor sai acces la o retea de peste 15.500 de zboruri catre 1.000 de destinaţii. Exista patru nivele de fidelitate, in functie de numarul de zboruri realizate: Ivory, Silver, Gold si Platinum.

20% dintre pasagerii romani sunt membri Silver, Gold sau Platinum, beneficiind, in functie de nivelul de fidelidate, de bonusuri de mile, bagaj suplimentar, acces in saloanele SkyTeam din aeroporturi, prioritate la check-in, prioritate la imbarcare si locuri preferentiale in avion.

•     2,5 % din numarul total de membri sunt clienti Platinum, care efectueaza peste 60 segmente (zboruri) anual cu Air France, KLM si companiile membre ale programului de fidelitate Flying Blue;

•     8% din numarul total de membri sunt clienti Gold, care efectueaza peste 30 segmente (zboruri) anual cu Air France, KLM si companiile membre ale programului de fidelitate Flying Blue;

•     12% din numarul total de membri sunt clienti Silver, care efectueaza peste 15 segmente (zboruri) anual cu Air France, KLM si companiile membre ale programului de fidelitate Flying Blue.

In aprilie 2013, programul de fidelitate Flying Blue al AIR FRANCE si KLM a fost premiat la Freddie Awards la 5 categorii si a fost declarat cel mai bun program de fidelitate din regiunea Europa / Africa in baza voturilor obtinute de la peste 3 milioane de  persoane.

Air France – KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial şi lider de piaţa pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, Air France – KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reţeaua acopera 243 de destinaţii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numara 19 membri şi care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o reţea globala de peste 15.500 de zboruri catre peste 1000 de destinaţii din 187 de tari. Programul de fidelitate al aliantei SkyTeam se numeste Flying Blue şi este lider in Europa, cu peste 21 de milioane de membri. Companiile membre Flying Blue care au zboruri din Romania sunt Air France, KLM Romania, Alitalia, Czech Airlines, TAROM şi Aeroflot.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]