fbpx
excursii-razvan-pascu

Weekendul trecut am ajuns la Brasov cu ocazia concertului Richard Clayderman din Piata Sfatului. Aveam nevoie de un moment de respiro, de liniste si relaxare asa ca Monsieur Clayderman s-a hotarat la fix sa ne viziteze.

Cu aceasta ocazie am ajuns sa vad si unul dintre cele mai interesante proiecte turistice din zona, Hotelul Kronwell, deschis anul acesta de un om de afaceri local, in urma unei investitii de 14 milioane de euro.

Hotelul Kronwell are confort si standarde de 4 stele, iar calitatea materialelor folosite, design-ul, serviciile si tehnologia disponibila oaspetilor par sa fie de 5 stele.

Conceptul: Business & Lifestyle

Hotelul Kronwell este un hotel business prin ambianta si design. Are dotari excelente pentru orice persoana care vine in interes de afaceri la Brasov, de la camerele prevazute cu WiFi de mare viteza, smart TV, tastatura wireless pe care o puteti conecta tabletei (unele camere au propria tableta) si pana la salile de conferinte unde va puteti organiza intalnirile sau evenimentele de business. Pe langa asta, pentru ca se afla intr-o zona turistica, Kronwell este o varianta buna si pentru weekend-urile in familie petrecute in zona Brasov-ului. In interiorul hotelului exista o zona de joaca pentru copii, deschisa  intre orele 10 – 22, dotata cu tot felul de jocuri si aparate multimedia. De asemenea, aici se organizeaza workshop-uri creative pentru copii. Astfel, daca vreti sa aveti o cina romantica cu partenerul, copilul domneavoastra va fi in siguranta si se va distra in locul special amenajat.

Locatia

Pe bulevardul Garii, foarte usor de identificat daca veniti dinspre Bucuresti. Are parcare proprie pentru clientii hotelului, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta masinii dumneavoastra. Ati putea spune ca locatia nu este cea mai fericita, fiind situat chiar langa gara, insa s-au investit multi bani in antifonarea camerelor de hotel si a salilor de conferinta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji pentru zgomot.

Camerele

81 de camere pe 4 stiluri de confort. Totul este cu adevarat la cea mai buna calitate, de la confortul saltelelor (pentru ca eu am ceva problema cu durerile de spate, pentru mine sunt foarte importante saltelele, iar la Kronwell acestea sunt de foarte buna calitate, cu memory-foam si dublate), tehnologie si internet disponibil prin Smart TV, iar camerele Lifestyle sunt dotate si cu un mini iPad.

Servicii extra Kronwell Hotel – cateva idei de testat

O cina la restaurantul Adagio de la etajul al treilea al hotelului, un pahar de vin in Tempo Lounge-ul de la parterul hotelului si un masaj sau o sauna la Belaqva SPA & Health Centre.

Dincolo de investitie sau de calitatea materialelor si a design-ului, detaliul care face diferenta la Kronwell este, din punctul meu de vedere, echipa si calitatea serviciilor oferite de angajati, incepand de la Ioana Dobrescu din echipa de marketing si vanzari, cunoscuta in lumea turismului in special datorita jobului de la ANAT, pe care l-a avut anterior Kronwell Hotel.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Kronwell.

8 comentarii

  1. psi
    20.07.2013 la 08:45

    hotelul, la doi paşi de gară, trebuia să aibă deschiderea oficială în decembrie şi să găzduiască participanţii la fote 2013 din februarie. amplasat lângă mall-ul care a luat foc toamna trecută, a fost o adevărată provocare deschiderea lui, căci a fost afectat serios de acest incendiu…
    chiar eram curioasă cum este înăuntru, care sunt părerile oaspeţilor, au fost mari eforturi pentru el.

  2. Catalin
    20.07.2013 la 11:16

    asta e patronu ala care si a dat foc la club ca sa si primeasca banii din asigurare, mari oameni de afaceri

  3. JR
    20.07.2013 la 11:50

    frumos! nota 10

  4. 22.07.2013 la 12:41

    arata bine hotelul si cred ca e bine ca brasovul sa fie dotat cu cat mai multe unitati de cazare…ramane o zona inca vizitata de turisti de pretutindeni

  5. Serban
    05.08.2013 la 13:29

    hm…pare un advertorial, nu o parere sincera, chiar hotelul acesta e un loc perfect?
    nu ai identificat chiar niciun punct slab?

  6. 07.08.2013 la 18:26

    stil..un loc numai bun pentru clipe de relaxare departe de tot

  7. Andreea
    08.08.2013 la 18:29

    Arata bine hotelul, dar suma de 14 milioane de euro e exorbitanta si unftata cu poma. Numai cine nu stie ce inseamna un hotel si investita intr-un hotel poate crede ca s-a investit o asemenea suma. Pai Nicolae a declarat ca pentru Hotelul Inter din Venus a investit 6,5 milioane de euro, pentru hotel 5 stele, mult mai luxurinat decat asta.

  8. Violeta
    17.11.2018 la 22:23

    Cand intri in camera zici WAW! Este deosebita, cu multe luminite si vinuri bune, curatenie si personal amabil Dar…trebuie sa vii de acasa cu o lanterna ca sa vezi ceva, o noptiera, niste cuiere si o antena pentru televizor. Pacat ca nu e si practic. Va vand un pont, doamnelor. Puteti sa va macheati in lift

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]