fbpx
excursii-razvan-pascu

Despre Coasta de Azur si despre ce aveti de facut in aceasta zona v-am mai povestit pe blog, inclusiv zilele trecute. Asa cum va spuneam, Coasta de Azur este mai mult decat o zona exclusivista de vacanta. Ai tot felul de activitati de facut, locuri de vizitat si de vazut, iar peisajele sunt superbe. Si daca pretul este principalul impediment in a va rezerva o vacanta pe Coasta de Azur, ei bine, trebuie sa stiti ca exista oferte si preturi promotionale chiar si pentru orasele mai scumpe. Si daca nu sunteti constransi de timp si de o perioada anume, puteti opta pentru o vacanta last-minute pe Coasta de Azur, cu plecari pe la sfarsitul lunii Iunie.

Pe lista de oferte last-minute a Europa Travel se regasesc 3 tipuri de sejururi de 7 nopti, cu cazare si transport, avion inclus, la Nisa si Cannes, la hoteluri de 3 si 4 stele.

Spre exemplu, pentru un sejur de 7 nopti la Nisa, la hotel Best Western Riviera 3*,  cu plecare pe 27 Iunie, turistii vor plati 564 euro / locul in camera dubla.  Pe langa transport si cazare, mai este inclus si transferul de la / la aeroport, micul dejun servit la hotel, dar si asistenta turistica in limba engleza. Nu sunt incluse taxele de aeroport in valoare de 125 de euro. Se merge cu zborul direct TAROM Bucuresti Otopeni – Nisa Cote d’Azur (18:30 – 20:15) si retur Nisa Cote d’Azur – Bucuresti Otopeni (21:00 – 00:25).

Pentru un hotel de 4* situat in centrul Nisei, preturile mai cresc putin, pana la 764 euro / persoana, locul in camera dubla.  Plecarea este tot pe 27 Iunie pentru acest tarif, dar puteti opta si pentru alte date din lunile Iunie, Iulie sau August, caz in care si preturile vor creste proportional, in functie de perioada sezonului.

Pentru aceeasi data de plecare, 27 Iunie, puteti opta si pentru un hotel de 4* in Cannes, insa tariful de persoana ste de 987 euro / loc in camera dubla. Pentru Cannes, mult mai avantajoasa este oferta pentru inceputul lunii Septembrie, 766 euro / persoana.

Asadar, daca visati la o vacanta pe Coasta de Azur, nu uitati ca aveti la dispozitie diferite variante de calatorie si optiuni de pret. Zona nu este foarte ieftina, dar daca la turci sau greci ati mai ajuns, poate va surade ideea unui sejur putin altfel anul acesta.

Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti pe site-ul agentiei de turism Europa Travel.

1 comentariu

  1. Paralela 45
    18.06.2013 la 13:55

    Sunt exact ofertele de Last Minute ale agentiei Paralela 45. Le puteti regasi si la linkul http://paralela45.ro/charter/coasta-de-azur-2011/best-western-riviera

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]