fbpx
excursii-razvan-pascu

KLM Romania este in cautare de tineri pasionati de jocurile pe calculator pentru a-i trimite pe 27 iunie la Amsterdam, la lansarea unui joc de strategie. Inscrierile se pot face pana miercuri seara (19.06.2013, ora 20:00) printr-un email la adresa office@travelcommunication.ro

Vor avea prioritate bloggerii sau jurnalistii care scriu pe subiecte de Gaming, cei care sunt activi si vizibili pe forumuri de specialitate sau cei care au mai participat la alte proiecte de acest gen si care pot aduce vizibilitate proiectului KLM pe nisa de Gaming.

La inscriere va rog sa trimiteti un scurt email de prezentare a voastra (scurt CV) cu linkuri, adrese de articole publicate, blog, pagina de Facebook sau conturi pe forumuri de specialitate. Vor conta si numarul de followeri, dar si tot ce inseamna background si vizibilitate pe aceasta nisa.

Ii veti putea cunoaste la Amsterdam pe COO-ul companiei KLM, pe vice-presedintele pe e-commerce al grupului Air France KLM, pe Social Media Managerul companiei KLM si pe fondatorul companiei Little Chicken Game Company. Cateva detalii despre joc gasiti aici.

Nu uitati ca inscrierile sunt doar pana miercuri seara. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]