excursii-razvan-pascu

Voyages-SNCF, compania de cai ferate franceze, vine cu vesti bune pentru agentii de turism din Europa de Est! De acum, agentiile de turism pot rezerva online bilete de tren in Franta sau in alte zone ale Europei pe www.voyages-sncf.eu, un site dedicat profesionistilor in turism.

Acestia se pot inregistra pe www.voyages-sncf.eu si pot beneficia de nenumarate avantaje ale rezervarii online:

 • Comision pentru fiecare rezervare online;
 • Nu este necesara o cifra de afaceri minima;
 • Nu exista taxe de inregistrare sau de instalare;
 • O interfata simpla care ofera acces la informatii precum: timpul de plecare/sosire, disponibilitatea si tarifele pentru toate trenurile SNCF (TGV, Thalys, Eurostar etc.);
 • E-ticketing imediat;
 • Posibilitatea de a pune rezervarile on hold;
 • Acces la promotii exclusive;
 • Informatii despre toate trenurile SNCF;
 • Plata cu cardul – fara sa existe alte extra costuri;
 • O echipa dedicata de profesionisti, pregatiti sa ii ajute pe agentii de turism;

Oferta pentru rezervari online este valabila pentru rutele nationale din Franta, pentru Eurostar, Thalys si pentru TGV-urile internationale: Franta-Germania, Franta-Elvetia, Franta-Italia, Franta-Spania, Franta-Luxembourg, Franta-Belgia.

In curand oferta va fi valabila si pentru rutele nationale din Italia (cu compania Italo) si Spania!

Cum deveniti agent de turism acreditat Voyages SNCF ?

Pentru a deveni agenti acreditati ai Cailor Ferate Franceze, Voyages-sncf, agentiile de turism din Romania se pot inregistra pe www.voyages-sncf.eu

Agentii de turism interesati pot solicita informatii suplimentare la adresa: [email protected]

Manageri de vanzari pe Europa de Est & Rusia:

Krystyna Puget: [email protected]

Nadezhda Shumkova: [email protected]

Despre trenurile si produsele Voyages SNCF – Compania de cai ferate franceze

Nu cred ca exista calator inrait care sa nu se fi urcat niciodata intr-un TGV sau un alt tren SNCF (caile ferate franceze). Din acest motiv, vreau sa va descriu serviciile si rutele lor, ca sa stiti ce puteti face atunci cand sunteti in Paris si vreti sa fugiti cateva zile intr-un alt oras.

TGV 

In fiecare zi, sau mai precis, in fiecare ora, TGV-urile leaga centrele oraselor din intreaga Franta, de la sud-vest si zona mediterana, la nord, din Bretagne, Bourgogne si Franche-Comte pana in Alpi; desigur, leaga toate regiunile cu Île-de-France. Linia High Speed East are legaturi directe intre Alsacia, Lorena, Champagne-Ardennes si restul Frantei.

Thalys

Thalys leaga zilnic Parisul de orasele mari din nordul Europei: Bruxelles, Cologne, Amsterdam, Bruges si Rotterdam.

Printre altele, Thalys opereaza 24 de rute zilnice intre Bruxelles si Paris, intr-o ora si 22 de minute, 6 rute zilnice intre Bruxelles si Cologne – o ora si 47 de minute, pana la 11 rute zilnice intre Bruxelles si Amsterdam – o ora si 53 de minute (via Antwerp, Rotterdam si aeroportul Schiphol) si pana la 5 rute zilnice intre Paris si Cologne, in trei ore si 14 minute.

Dorind mereu sa isi imbunatateasca oferta, Thalys isi adapteaza constant tarifele. Luand in considerare cererile si nevoile clientilor, Thalys a introdus o gama de tarife mai simpla si care permite mai multa flexibilitate prin faptul ca ofera tarife doar dus pentru toti clientii.

Pe langa aceasta flexibiliate, a fost implementata o structura revizuita de tarifare, una care sa ofere preturi accesibile pentru toate buzunarele. Rezervarile pentru calatoriile cu trenul Thalys sunt disponibile cu 3 luni inainte. Sfatul ramane acelasi: cu cat faci rezervarea mai repede, cu atat cresc sansele sa platesti mai putin.

Eurostar

Eurostar transporta zilnic mii de pasageri din Paris, Lille, Calais si Bruxelles catre St Pancras din Londra, Ashford si Ebbsfleet din Kent.

Pasagerii care calatoresc cu Eurostar nu beneficiaza doar de timpi redusi de check-in, de o frecventa sporita a trenurilor, ci si de posibiliatea de a alege dintre trei clase de servicii. Este greu de imaginat de ce cineva ar alege sa calatoreasca altfel intre Continent si Regatul Unit, cand pot sa se relaxeze in timp ce sunt purtati, confortabil, la viteze de pana la 300 km/ora, de-a lungul drumului.

TGV LYRIA

Trenul Lyria TGV leaga zilnic principalele orase elvetiene de Paris si Geneva de sudul Frantei. Paris-Geneva in 3 ore si 5 minute! Cu trenul, Parisul nu este niciodata prea departe!

Trenurile TGV Lyria opereaza zilnic, legand orasele principale din Elvetia de Paris: Geneva, Lausanne, Berna si Zürich – pana la 9 drumuri dus-intors zilnic.

Serviciile “de vara” si “de iarna” ale TGV Lyria leaga Parisul de cantoanele elvetiene Vaud, Valais si Grisons.

Incepand din decembrie si pana la sfarsitul lunii martie, serviciul “de iarna” leaga Parisul de Montreux, Aigle, Marigny, Sion, Sierre, Loèche, Viège and Brigue (cu trei drumuri dus-intors pe zi). Se pun la dispozitia pasagerilor trenuri si autobuze de conexiune care sa ii transporte la statiunile de ski.

Din iulie pana la sfarsitul lui august, serviciul “de vara” opereaza rute intre Paris si cantonul pitoresc Vaud (Château-d’Oex, Leysin, les Diablerets, Villars) si regiunea Valais.

Pentru agentiile de turism exista un site dedicat unde pot rezerva biletele de tren – www.voyages-sncf.eu

2 comentarii

 1. Kisuletz
  11.06.2013 la 09:44

  Pentru persoane fizice, cateodata este mai convenabil sa cumperi de la ghiseu biletul decat de pe siteul voyages-sncf. Eu am cumparat un bilet care a fost cu aprox 20 euro mai ieftin la ghiseu decat pe site. Din cate am inteles pentru faptul ca nu mi-a dat bilet cu ore exacte am avut aceasta reducere.

  In plus in timpul verii, fiecare departament are reducerile lui. Daca calatoriti mai mult de 5 persoane in acel departament (adica cu TER) puteti beneficia de reduceri spectaculoase. Acest lucru tot de la ghiseu l-am aflat.

 2. 12.06.2013 la 21:45

  Multumim de informatie, chiar foarte util pentru noi din moment ce curse de avion low cost sunt doar pe Paris suntem nevoiti de multe ori sa facem legaturi de tren spre destinatia finala.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]