fbpx
excursii-razvan-pascu

ZAFF.ro, reţeaua de marketing afiliat axată pe vânzarea de produse şi servicii turistice dezvoltată de Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, a depăşit 300 de afiliaţi şi a semnat un parteneriat cu tur-operatorul Mareea. În urma acestui parteneriat, Mareea va vinde prin ZAFF.ro sejururi şi cazări în ţară, precum şi circuite externe şi programe sociale.

Astfel, Mareea devine cel de al doilea partener ZAFF.ro, alături de Paravion Tour, membru al grupului Happy Tour, care rămâne furnizorul reţelei de marketing afiliat pe zona de bilete de avion, cazări şi sejururi externe.

“Odată cu încheierea parteneriatului cu Mareea ne propunem să diversificăm pachetele turistice vândute prin intermediul reţelei. În plus, pentru a acoperi toate segmentele de produse şi servicii turistice, avem ca obiectiv realizarea de noi parteneriate cu jucători din domeniu, care să ofere produse complementare celor existente la cel mai bun raport calitate-preţ”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & Founding Partner Zitec.

“Cu o experienţă de 15 ani pe piaţa românească de turism, Mareea şi-a setat ca principal obiectiv furnizarea promptă de sejururi de calitate turiştilor săi. Parteneriatul cu Zitec ne face încrezători şi ne oferă o nouă oportunitate la nivelul comunicării portofoliului nostru de produse turistice. Ca furnizor al reţelei ZAFF.ro vom promova ofertele interne (litoral, munte şi balneo), dar şi cele externe, pentru destinaţii precum Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania”, a spus Marius Usturoiu, general manager Mareea.

În concordanţă cu atragerea unui nou partener în reţeaua de marketing afiliat lansată de Zitec în ianuarie anul trecut, compania are în plan extinderea ZAFF.ro prin atragerea altor afiliaţi, de data aceasta din afara ţării. Până în momentul de faţă, reţeaua a reuşit să afilieze parteneri din Bulgaria şi Republica Moldova.

Cei mai mulţi afiliaţi ZAFF.ro provin din domeniul turismului, dar şi din sectoare conexe, care promovează subiecte ce fac referire la petrecerea timpului liber, divertisment, hobby-uri sau ştiri.

În ceea ce priveşte statisticile reţelei de marketing afiliat în 2012, acestea clasează în topul destinaţiilor, conform biletelor de avion achiziţionate, oraşe precum Viena, Paris, Londra, Munchen, Istanbul, Amsterdam, Dusseldorf, Frankfurt, Praga sau Madrid.

Cât despre destinaţiile preferate de utilizatorii ZAFF.ro, în funcţie de cazările cumpărate, doar Paris rămâne în top, pe locul al doilea. Primul şi al treilea loc sunt ocupate de Barcelona, respectiv Roma.

Ca urmare a cererii în continuă creştere pe segmentul turismului online, Zitec a dezvoltat o serie de proiecte în domeniu şi, ca urmare, a şi câștigat cu proiecte proprii sau realizate pentru clienţi o serie de premii la eTravel Awards, eveniment organizat de Evensys în luna aprilie a acestui an, care a jurizat cele mai eficiente și inovatoare proiecte online din turismul autohton.

Astfel, producătorul local de aplicaţii online a câștigat locul întâi la categoria Facebook Applications cu HotelPeeps, aplicația prin care utilizatorii de Facebook recomandă prietenilor locuri de cazare. În plus, Paravion.ro, proiect dezvoltat de Zitec pentru Paravion Tour, a primit nu mai puțin de șase trofee.

# # #

 Despre Zitec

Zitec este una dintre companiile lidere din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe. Cu circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat şi de referinţele primite din partea unor clienţi de top, precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard sau LaFarge. Zitec acţionează ca un incubator tehnologic, şi furnizează servicii şi suport companiilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologică, dezvoltarea de software şi finanţarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com, HuddleHero.com, editura HAC!BD (hacbd.ro). Zitec dezvoltă, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com şi Zidox.com.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]