fbpx
excursii-razvan-pascu

Evensys organizeaza pe 11 aprilie eTravel Conference, un eveniment de comert si promovare online dedicat industriei de turism din Romania. Evenimentul va avea loc la Howard Johnson Hotel Bucuresti, iar pentru inscrieri puteti folosi aceasta pagina.

Printre vorbitori se numara Dragos Anastasiu, Remus Visan, Alin Burcea, Javier Garcia del Valle, Lucian Boronea, Aurel Pavel, Razvan Antoni, ca si persoane implicate in turismul romanesc, dar si specialisti in promovare online, PR in turism, marketing turistic sau SEO. Vor fi invitati si cativa speakeri internationali.

Sunt implicat si eu in aceasta conferinta, atat la panelul cu oamenii din turism, dar si la sesiunea de Social Media. Mai multe detalii despre speakeri gasiti aici.

De asemenea, voi fi implicat si in partea de jurizare si aici vine subiectul despre care vreau sa va scriu astazi. Este vorba despre o categorie nou aparuta la aceasta editie a eTravel Conference, si anume partea de „Premii ale sectorului de servicii online in turism„.

In cadrul eTravel Conference va avea loc eTravel Awards, o competitie in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative proiecte din industria online a turismului din Romania.

Proiectele pot fi inscrise gratuit si online, pana la data de 29 martie 2013, accesand sectiunea Awards din cadrul site-ului evenimentului http://www.2013.etravelconference.ro

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze in cele 9 categorii disponibile: Web Reservation System, Airline Website, Travel Agency Website, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Newsletter Design, Blogger Relations, Mobile Solutions (Applications), Others.

Toate proiectele inscrise vor fi analizate de un juriu. Pe cei care fac parte din juriu ii gasiti aici.

Asadar, daca aveti un proiect online in turism, eu va sfatuiesc sa il inscrieti la concurs. Aveti astfel sansa ca oameni din industrie sa afle despre el si sa castigati premii si notorietate pentru proiectul vostru.

Eu va doresc succes tuturor si va indemn sa fiti cat mai activi, atat in a veni cu idei noi pe piata turistica din Romania, cat si in a va promova cu energie si entuziasm afacerea sau ideea in care credeti.

2 comentarii

  1. 28.03.2013 la 10:21

    E complicat, frate !

  2. 28.03.2013 la 18:56

    Ce anume e complicat, Petru? E mai complicat ca un divorț? 🙂

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]