fbpx
excursii-razvan-pascu

A existat o perioada in viata mea cand trebuia sa analizez foarte bine daca merg la Braila sa imi vad parintii sau raman in Bucuresti ca sa fac economie la bani, cand mersul la restaurant era ceva foarte rar si cand cursurile la facultate sau liceu insemnau uneori si un stress dpdv financiar.

Nu mai vorbesc despre calatorii, in care imi era destul de dificil sa merg si de multe ori ma gandeam ca apelarea la un card de credit nu ar fi o idee deloc rea. Mai ales ca prietenii din jurul meu, cei care aveau deja un job stabil, erau familiarizati cu acest gen de carduri si cu utilitatea lor, mai ales in momentele in care chiar aveau nevoie de ceva lichiditati si nu aveau de unde sa faca rost. Pe vremea aceea nu erau foarte multe posibilitati de a apela la un card de credit; aveai nevoie de o multime de acte de la angajator, iar dobanzile erau uriase. Cu timpul, insa, a aparut concurenta adevarata intre banci, iar dobanzile si comisioanele pentru cardurile de credit au scazut extrem de mult, uneori si pana la costuri aproape zero.

Eu nu eram genul care sa se imprumute, insa eram genul de om care facea tot posibilul sa mai castige ceva suplimentar, asa ca am muncit inca din liceu: tehnoredactam lucrari de diploma, faceam carti de vizita sau sondaje, etc. Intre anul  1 si anul 2 de facultate am plecat in Marea Britanie intr-un program de tip Work & Travel. Pe vremea aceea, pentru UK aveai nevoie de viza, asa ca am stat si am tremurat de emotie prin ambasada dupa viza. Am plecat cu 300 de euro imprumutati si m-am intors dupa 4 luni de munca in vacanta mea de vara cu vreo 7000 de lire sterline, muncite din greu. Acela a fost momentul in care lucrurile s-au schimbat pentru mine si a inceput sa imi fie mai bine dpdv financiar.

Au inceput apoi calatoriile si de atunci tot calatoresc. Au trecut 8-9 ani de atunci, lucruri s-au schimbat in bine. M-am intors din Romania, m-am angajat la Orange si apoi la ING Asigurari & Pensii, mi-am facut blogul si mi-am deschis agentia de PR in turism – Travel Communication. Dar a fost o perioada cand drumul meu era cat pe ce sa fie altfel (nu stiu nici acum daca mai bun sau mai putin bun) – participasem la un interviu pentru un job de Relationship Manager la OTP Private Banking. Am ajuns pe lista scurta, dar in final directorul OTP Private Banking de atunci si-a dat seama ca eu nu sunt neaparat un om de vanzari, ci mai degraba omul cu „Socializarea”. Ori ei vroiau pe cineva foarte bun pe vanzari, asa ca ne-am despartit prieteneste si am inteles fiecare dintre noi ca a fost decizia cea mai buna.

De ce v-am povestit toate acestea? Pentru ca acum cateva zile am aflat despre o campanie pe care o are OTP Bank pentru un card de credit, iar asta mi-a amintit de cele de mai sus. Este vorba despre un card de credit cu 6 rate egale, fara dobanda, cu care poti sa cumperi ORICE, ORIUNDE, chiar si online.

M-am gandit sa scriu despre aceasta campanie, mai ales ca este vorba despre un card de credit de care, mai devreme sau mai tarziu, oricine are nevoie, cu atat mai mult ca se apropie si perioada concediilor de vara, dar si pentru ca au un premiu constand in 2 bilete de avion la Roma.

Ca sa intrati in tragerea la sorti pentru cele 2 bilete de avion la Roma trebuie sa accesati aceasta aplicatie de Facebook si sa raspundeti la cele 5 intrebari despre shopping, fara nicio obligatie de a lua un card de credit. Detalii aici.

4 comentarii

 1. kisuletz
  26.03.2013 la 10:23

  Nu merg linkurile oferite pentru a participa la acest concurs.

 2. adina g.
  26.03.2013 la 10:31

  Razvan multumesc mult de post, oricum de ceva vreme caut pe internet oferte pt un city-break la Roma, astfel incat acest premiu pare a fi aproape „picat din cer”. sper sa am noroc 🙂

 3. Razvan Pascu
  (author)
  26.03.2013 la 12:15

  @ kisuletz: e un singur link, merge, trebuie sa ai cont de Facebook.

 4. 26.03.2013 la 16:16

  Nu stiam ca esti din Braila, suntem aici vecini :))

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]