fbpx
excursii-razvan-pascu

Astazi incepe la ROMEXPO cel mai important eveniment din turism al acestui inceput de an – Targul de Turism al Romaniei.

Intr-un comunicat al Romexpo, organizatorii au anuntat ca pe durata celor patru zile de expozitie, vizitatorii vor fi intampinati de catre firmele participante cu o gama variata de oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie. Ofertele prezentate vor cuprinde discount-uri de circa 30%. Targul se va desfasura pana duminica.

Dincolo de comunicatul de presa, sunt unele agentii de turism care au anuntat reduceri si mai mari, unele dintre acestea depasind chiar 50%. Vom vedea care va fi realitatea. Cei de la Happy Tour isi vor prezenta noua mascota, pe Happysor, Paralela 45 va promova aplicatia de tablete si smartphone-uri, Asociatia Litoral-Delta Dunarii anunta un show cu Corina Martin si Radu Mazare cap-de-afis, Europa Travel a anuntat ca va avea oferte de chartere cu taxe de aeroport gratuite pe perioada targului, iar TUI Travel Center va avea oferte speciale pe charterele spre Grecia.

Targul va gazdui 275 firme participante (numar record de companii prezente in cadrul Targului de Turism al Romaniei), dintre care 180 din Romania si 75 din strainatate. Evenimentul se va bucura si de prezenta a 12 organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania: Maramures, Iasi, Suceava, Dambovita, Tulcea, Buzau, Judetul Alba, Hunedoara, Litoralul Marii Negre, Amara, Baile Herculane, alaturi de 8 participari oficiale din strainatate: Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia, Tunisia, Cipru, Republica Moldova, Autoritatea Regionala de Turism din Grecia.

Organizatorii se asteapta la 35.000 de vizitatori si vanzari de 12 milioane de euro pe perioada targului.

3 comentarii

 1. Calin
  15.03.2013 la 11:10

  Salut Razvan, vei avea stand la targ? Vei fi acolo weekendul asta? Blogul tau e foarte frumos. Si eu si prietena mea calatorim foarte mult (mai mult in USA) si am terminat Turism iar acum lucram in domeniu. Mult success cu Travel Communication Romania, ideea e excelenta

 2. 15.03.2013 la 12:16

  Mergem sa cautam date pentru o vacanta de Craciun in New York.

 3. gabbis
  16.03.2013 la 23:08

  Un eveniment deosebit care speram ca va fi un real succes atat pentru organizatori, firme participante dar mai ales pentru turistul de rand care poate beneficia din timp de oferte diverse si promotii pe masura….

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]