excursii-razvan-pascu

Austrian Airlines a anuntat in acest inceput de an cateva schimbari si surprize pentru pasagerii sai. Desi este cunoscut calatorilor romani in special pentru zborurile Bucuresti – Viena, Austrian Airlines are in portofoliu si destinatii mai lungi, intercontinentale, si ma bucur sa citesc ca investeste in aceste destinatii.

In primul rand, special pentru zborurile “long haul” si pentru confortul celor 1,1 milioane de pasageri care zboara anual “long haul” cu Austrian, au introdus doua aeronave complet reechipate, Boeing 767 si surioara mai mare 777.

Boeing-ul 767 a avut zborul inaugural spre Dubai si va servi aeroporturile din SUA, in special Chicago, o destinatie catre care Austrian va avea zboruri incepand cu 17 Mai 2013. Totul este pregatit pentru cele 5 zboruri pe saptamana spre Chicago, inclusiv aeronava Boeing 767, nou echipata cu dotari “long haul”, intre care un business class cu cabina complet reechipata, cu 26 de scaune perfect rabatabile. Zona de Economy, cu cele 199 de locuri ale sale, este si ea dotata asa cum trebuie pentru zborurile lungi, avand inclusiv un ecran de entertainment, cu filme, muzica si jocuri.

Boeing-ul 777 are 308 locuri in total, un nou concept de cabina Business, cu scaune care se rabateaza complet, dar si ecrane de entertainment mai mari. Scaunele din zona Economy vor beneficia de ecrane de 9 inch, iar cele de Business de ecrane de 15 inch.

Ambele aeronave beneficiaza si de cateringul asigurat de cea mai prestigioasa firma de catering din Austria, DO & CO, serviciu prin care, pe langa meniul normal oferit pasagerilor, pentru cabina Business Class exista si un chef la bordul aeronavei care se asigura ca mancarea este servita asa cum trebuie si care chiar mai pregateste cate ceva. Austrian a avut si cateva programe in care insotitorii de bord, avand cursuri de somelieri, faceau degustari de vin in timpul zborurilor long haul.

Surpriza cea mai “smart” mi se pare a fi concursul pe care il organizeaza cei de la Austrian Airlines, pentru zborurile care vin din SUA sau Canada, incepand cu data de 28 Ianuarie. Pe fiecare zbor vor fi alese cate trei bagaje castigatoare, carora li se va pune o panglica rosie, “Bagaj norocos”, oferind castigatorilor premii instant, cum ar fi acces gratuit la Business Lounge in Viena, Business Check-In sau Check-In prioritar.

Toti castigatorii cu “Bagaje norocoase” vor completa niste cartonase cu datele lor pe care le vor lasa la Biroul de Obiecte Pierdute si vor intra intr-o tragere la sorti al carei mare premiu sunt doua bilete de avion catre Chicago.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Austrian Airlines.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!