excursii-razvan-pascu

Petrom a lansat o competitie care isi propune sa dezvolte afaceri sociale in comunitatile locale din Romania. Programul “Fabricat in Tara lui Andrei”, realizat in parteneriat cu  Fundatia NESsT, este adresat antreprenorilor, ONG-urilor, PFA-urilor, SRL-urilor si intreprinderilor individuale. Inscrierile se pot face in perioada 29 ianuarie – 4 martie 2013, pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Participantii trebuie sa propuna o idee care sa raspunda unei probleme sociale identificate in una din cele 28 de comunitati selectate de Petrom.

In luna martie, un juriu va selecta 20 dintre cele mai bune idei, iar initiatorii lor vor beneficia de pregatire si consultanta din partea NESsT, pentru a-si transforma ideea intr-un plan de afaceri. Cei 20 de finalisti vor primi si sustinere financiara in limita a 1.500 euro, pentru a realiza o cercetare locala si un studiu de fezabilitate in comunitatile vizate de proiectele lor.

In noiembrie, cele 20 de planuri de afaceri vor fi evaluate si se vor alege 10 castigatori. Acestia vor primi finantari pentru initierea afacerii in valoare de pana la 32.000 euro fiecare. De asemenea, castigatorii vor beneficia de consultanta timp de aproximativ un an, in domenii precum: management financiar, legislativ, marketing si distributie.

Competitia va fi promovata atat in mass-media, cat si printr-o serie de intalniri in cinci orase mari (Craiova, Bucuresti, Constanta, Bacau, Oradea). De asemenea, pana pe 4 martie, aplicantilor le va fi pus la dispozitie un numar de telefon la care vor putea obtine informatii si consiliere pentru completarea formularelor, de la specialisti NESsT.

Mai multe informatii despre etapele desfasurarii competitiei si despre procesul de aplicatie pot fi gasite aici.

1 comentariu

  1. 31.01.2013 la 12:15

    Frumoasa campanie si incurajatoare pentru tinere minti ce vor sa schimbe ceva!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]