fbpx
excursii-razvan-pascu

Nu prea obisnuiesc sa scriu review-uri despre agentii de turism, pentru ca sunt cateva cu care lucrez de mai mult timp si cu care ma inteleg foarte bine, iar relatia mea cu acestea a fost mereu transparenta fata de voi.

Prefer sa integrez in articolele cu impresii de calatorie informatiile despre agentia de turism cu care am calatorit, pentru ca de multe ori calatoriile mele sunt realizate in parteneriat cu agentii de turism care isi doresc mai multa vizibilitate pe piata.

Recunosc ca intodeauna cand fac alegeri de calatorie sau de colaborare conteaza foarte mult relatia pe termen lung, de incredere si prietenie, asa ca de aceea astazi vreau sa va povestesc despre Europa Travel, agentia cu care colaborez de vreo doi ani si care a sponsorizat concursuri pe blogul meu, trimitand cititorii mei la plimbare si relaxare in strainatate.

Atunci cand sunt implicate si alte persoane in afara de mine, stresul este mai mare pentru ca imi doresc ca totul sa fie perfect, insa colaborarea cu Europa Travel chiar a fost o reusita, din acest punct de vedere. Au avut grija de cititorii mei si din acest motiv nici nu trebuie sa ii recomand eu, ci ii recomanda chiar cei care au castigat concursurile de pe acest blog si au fost in vacante cu ei in Grecia (2 vacante diferite; una in Kefalonia si una in Corfu) sau in Austria (de Revelion).

Locatiile in care cei de la Europa Travel sunt experti in “vacante low-cost” sunt, in principal: Grecia, Bulgaria, Croatia, Muntenegru, Turcia, dar si Italia si Franta, ori chiar Romania.

Ceea ce am si eu in plan sa incerc in vara aceasta este un sejur balneo la una dintre statiunile din Romania. Daca in anii trecuti toata lumea se plangea de conditiile de la statiunile balneo din Romania, in ultima vreme incep sa aud lucruri bune despre hoteluri sau chiar despre zone intregi din statiuni care au fost renovate din fonduri europene. Cei de la Europa Travel au oferte pentru toate buzunarele, iar daca sunteti in cautare de detalii, site-ul lor va sta la dispozitie: www.europatravel.ro

In final va mai spun un singur lucru despre ei: una dintre ideile de marketing pe care le-am apreciat la cei de la Europa Travel este cardul de fidelitate prin care primesti puncte bonus la vacantele rezervate. Este un exemplu de fidelizare foarte bun, care se practica in general la alte servicii (de exemplu, telefonie mobila) sau in comert (de exemplu, farmacii) si care a demonstrat de-a lungul timpului ca este un instrument util atat pentru cei care il folosesc si se bucura de reduceri si discounturi, cat si pentru cei care il ofera, pentru ca reusesc astfel sa isi atraga si sa isi fidelizeze clientii. Daca vreti sa aflati mai multe despre cardul „Club Europa Travel”, gasiti informatii aici.

Pentru cei care isi doresc sa afle mai multe despre agentia de turism Europa Travel, parte din grupul de turism Christian Tour, site-ul lor va sta la dispozitie.

15 comentarii

  1. 22.01.2013 la 11:44

    Merg in vacanta cu Europa Travel de trei ani de zile. Sunt foarte multumita de serviciile lor. Ne-au dus si ne-au adus cu bine, si cu zambete pe fetele bronzate, din Corfu (Grecia), Kusadasi si Marmaris (Turcia). Inca nu m-am hotarat unde sa merg anul acesta, dar cert este ca tot cu Europa Travel vom pleca.

  2. Razvan Pascu
    (author)
    22.01.2013 la 11:49

    @ Irina: ma bucur sa aud asta; nu uita de cardul de fidelitate: http://www.europatravel.ro/club/

  3. 23.01.2013 la 12:18

    super, nu stiam de cardul de fidelitate. multumesc pt informatie, razvan

  4. Dragostin Constantin
    07.04.2013 la 12:29

    Mă intereseaza un circuit de 10 zile pe care Europa travel il organizeaza in toata Grecia. Pret initial 340 euro de persoana si care are doar mic dejun. de ce sunt autocarele doar de 2 stele? la o firmă de turism așa mare si un circuit de 10 zile. Nu este cam putin?Astept raspuns.

  5. 15.07.2013 la 17:26

    Buna ziua,m-ar intersa mai multe detali legate de oferta cu cazare gratuita,daca se poate. Multumesc

  6. Robert Zarnescu
    24.09.2013 la 16:44

    Buna ziua. Numele meu este Robert Zarnescu, am 42 ani, sunt din Pitesti, sunt de profesie psiholog si doresc o colaborare cu Agentia Europa Travel deoarece pot gasi multi doritori de vacante prin aceasta agentie. Precizez ca am mers in mai multe destinatii cu aceasta agentie si am fost foarte multumit de serviciile oferite. In cazul in care exista vreo posibilitate de colaborare, va rog sa ma contactati. Multumesc

  7. andrei
    10.06.2015 la 11:06

    Prin martie anul acesta am achizitionat dela „SPECIALISTII” EUROPA TRAVEL o excursie in grecia-thassos Contractul a fost semnat de ambele parti,plata fiind facuta integral. La aproximativ trei luni de la plata am aflat cu stupoare ca mi se mai cer bani in plus pentru transport, ceea ce in contract este trecut ca platit.Mi sa dat o explicatie precum ca contractul a fost gresit facut.:) Bine inteles am refuzat acest lucru. Dupa cateva zile am primit un telefn prin care mi se spunea ca totul sa rezolvat fericit in favoarea mea Acum astept de 2 zile un e-mail in care sa mi se confirme aspectele discutate telefonic. Presimt ca este o imensa bataie de joc…… Pe viitor nu voi mai achizitiona bilete de vacanta de la aceasta agentie

  8. Loredana
    10.08.2017 la 14:35

    Si eu am contractat un sejur in Thassos, pentru august 2017 si a fost cea mai proasta cazare la care am stat vreodata. Pretul a fost foarte bun, iar hotelul arata foarte bine in poze, deci am fost foarte incantati de oferta. Din pacate, cand am ajuns ajuns acolo, camera era sub orice critica. Pe langa faptul ca nu arata deloc ca in poze, era o camera mult mai mica, aerul conditionat era sustinut de o punga, deoarece era stricat locul prin care iesea aerul. Dar partea culminanta este baia, care avea wc-ul la 10 cm de perete, un dus minuscus, mucegai, faianta sparta pe pereti, eu nu am crezut ca poate exista o baie mai mica de atat. Intr-un capat, intre pereti era un dus, in celalalt buda, iar in mijloc abia aveai loc sa te intorci si sa te stergi cand ieseai de la dus. Noroc ca eram insarcinata doar in 5 luni, daca eram in 9 efectiv nu aveam loc sa ma intorc in baia aia. Evident ca am aflat ulterior ca hotelul avea si camere care aratau ca in poze, dar agentia contractase camerele jegoase, datorita pretului probabil. Am fost dispusi sa platim mai mult pentru a ne schimba cazarea, dar evident ca nu a fost posibil. Nu recomand nimanui Europa Travel!!!

  9. Serafimciuc Claudia Lavinia
    14.08.2017 la 20:32

    Bună! Poți să îmi spui la ce hotel ai stat in Thassos? Mulțumesc!

  10. Badea Monica
    04.09.2018 la 13:34

    Nu recomand Europa Travel! Trimit in curse autocare cu defectiuni la sistemul de franare,,murdare,nealimentate care intarzie la plecare si se strica pe drum.Soferi sunt nemultumiti,obositi si nervosi de programul prea lung de lucru.

  11. Catalin Stanculescu
    03.09.2019 la 19:54

    Ultima patanie in august 2019. Platim 4 pachete turistice la Europa Travel. Nu le pot rezerva pentru ca nu mai au locuri, dar facusem deja plata online. Astept de 19 zile returnarea banilor! Asta se numeste teapa in Romania! Si tot astept! Oare daca nu aveam alti bani sa rezerv in alta parte ce se intampla?

  12. OLARU MARIA TELEFON 0724704007
    08.11.2019 la 09:45

    OLARU MARIA
    AM CUMPARAT CU UN AN INAINE EX IN ZAKYNTOS PT 21 SEPT 2019 IAR PE 19 SEPT AM LUAT BILETE DE TREN GALATI-BUCURESTI ,4 PERS.
    CAND AM SUNAT LA EUROPA TRAVEL SA VAD DACA SE RESPECTA LOCUL SI ORA PLECARII MI SA RASPUNS CA EX NU SE MAI FACE DIN MOTIVE DOAR DE EI STIUTE.
    ACUM NE VREM BANII INAPOI SI NIMENI NU NE MAI IA IN SEAMA,
    DACA ATI TRECUT PRIN ASA CEVA VA RUGAM SA NE DATI UN SFAT
    AVEM DE RECUPERAT 469 LEI X4 PERSOANE SI AVEM SI ASIGURARE STORNO

  13. Stefan
    02.12.2019 la 15:09

    Razvan, ce parere ai despre circuitele in China organizate de Europa Travel? Le recomanzi?

  14. Andreea
    29.01.2020 la 00:36

    Buna, as dori sa le arat tuturor niste poze ale unui Revelion ratat, organizat de acesta agentie. NU dati banii, decat daca vreti sa regretati. Am multe de spus, dar imaginile camerelor insalubre, plus 5 euro x 40 persoane = 200 de euro pt un ghid local care NU a spus nimic, si multe altele, cred ca vor fi suficiente.

  15. Marius
    26.05.2020 la 07:46

    Europa Travel sunt niste Hoti! A trebuit sa-i reclam la Ministerul Turismului. Incalcase conditiile contractuale, mi- anulat sejurul fara respectare conditii si Imi ofereau alternative proaste. Am crezut ca m-au despagubit pe cale amiabila conform contract in cuantum de dublul valoarea sejurul si m-am gresit pests 7 luni ca Imi trimite adresa prin casa de avocatura , ca au platit din greseala de doua ori si ca eu am dispus de bani necuveniti. Sunt niste Hoti!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]