fbpx
excursii-razvan-pascu

Daca esti in cautarea unei vacante pentru perioada de iarna atunci nu trebuie sa ratezi Targul de Turism al Romaniei care se deschide maine la Romexpo. Pana duminica la ROMEXPO te asteapta cele mai inedite idei de vacante pentru sezonul de iarna/primavara 2013, atat in Romania, cat si in strainatate.

Vei fi intampinat de catre cele mai importante si serioase agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale, organizatii de promovare a turismului din strainatate, oficii, organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania, dar si prestatori de servicii de transport, de cazare si de agrement. In acelasi timp, vor fi prezente edituri si institutii culturale, dar si reprezentanti ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri si blog-uri consacrate.

Iar pe mine ma veti putea gasi acolo mai mereu, in special in ziua de joi cand sunt si speaker la lansarea ghidurilor turistice Michelin despre Austria si Viena.

Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei se va desfasura cea de-a 20-a editie a Expozitiei Internationale de Echipamente, Dotari si Mobilier HORECA – ROMHOTEL. Cele peste 70 de companii prezente in cadrul acestui eveniment expun bucatarii profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decoratiuni interioare, mobilier si corpuri de iluminat pentru unitati hoteliere si restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse si echipamente de curatenie, dotari si solutii la cheie pentru profesionistii din domeniu.

Programul de vizitare al expozitiilor este urmatorul:

  • 15 – 17 noiembrie 2012 intre orele 10.00 – 18.00
  • 18 noiembrie 2012 intre orele 10.00 – 16.00

Site-urile evenimentelor: www.targuldeturism.ro si www.romhotel.ro

Pentru invitatii gratuite click aici.

1 comentariu

  1. 17.11.2012 la 16:16

    Este gresit bannerul 15-18.03.2012, sau s-a mai tinut anul acesta si in martie ?!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]