fbpx
excursii-razvan-pascu

TaromDupa cum probabil ati aflat deja din presa, marti a fost deschis noul Terminal al aeroportului Otopeni, dupa o investitie de 52 de milioane de euro si 17 luni de munca.

Aglomeratia devenise deja suparatoare pe aeroportul Henri Coanda dupa ce toate operatiunile companiilor low-cost au fost mutate aici de pe Baneasa.

Prin cele 52 de noi birouri de check-in deschise se spera la o fluidizare a traficului in aeroport, iar in ceea ce priveste zborurile interne ale TAROM, acestea cu siguranta se vor desfasura in conditii decente de-acum inainte, inclusiv la partea de check-in.

Asadar, operatiunile de inregistrare pentru zborurile interne TAROM se vor desfasura dupa cum urmeaza:

Formalitati inregistrare / check-in:  Terminal Plecari – ghiseele 01 – 13;

Formalitati imbarcare: Terminal Plecari – porti imbarcare 50 – 57, aflate in zona de Nord a Terminalului.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954. Compania TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

2 comentarii

  1. 12.11.2012 la 13:42

    Intr-adevar se aglomerase Otopeniul de cand au fost mutate zborurile din Baneasa. O veste ce nu poate decat sa ne bucure!!

  2. 14.11.2012 la 02:00

    Alt terminal? Vazusem ca aeroportul fusese extins si upgradat cu o cladire moderna,,,dar acum o luna si ceva nu vazusem lucrari prin jur. Oricum e imbucurator. Daca si-ar mai imbunatati si „taxi zone” ar fi excelent.
    p/s: si mai sper sa-si promoveze si cursele interne, nu doar Otopeniul

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]