fbpx
excursii-razvan-pascu

AIR FRANCE lanseaza campania de toamna “Gaseste-i Parisului Pereche!“, organizand un concurs cu premii si reducand pretul biletelor de avion cu pana la 25%, in perioada 10-31 octombrie 2012. AIR FRANCE ofera preturi speciale pentru 100 de destinatii din  Europa, America, Caraibe, Asia si Africa, perioada de calatorie a biletelor achizitionate fiind pana la 31 martie 2012.

Campania de reduceri vine in contextul inaugurarii noului terminal ultramodern 2E de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, ce va prelua si cursele din Bucuresti. Astfel, pasagerii din Romania pot calatori catre intreaga lume, la preturi promotionale, acum cu tranzit mai usor si mai rapid prin aeroportul Charles de Gaulle.

In cadrul campaniei “Gaseste-i Parisului Pereche!”, Air France desfasoara si un concurs cu premii atractive. Timp de sase saptamani, pana pe 30 noiembrie, fanii Air France din Romania se pot inscrie in competitia ce are ca premii, printre altele, 42 de bilete de acces la Disneyland Paris si 6 valize de lux marca Le Tanneur. Premiul cel mare consta intr-o excursie la Disneyland pentru o familie intreaga (2 adulti si 2 copii) – pachetul incluzand 4 bilete de avion pe ruta Bucuresti Paris si retur, cazarea 2 nopti si accesul 3 zile in cele 2 Parcuri Disneyland. Pentru a se inscrie, participantii trebuie doar sa aleaga o destinatie pereche Parisului si sa posteze pe Facebook alegerea facuta, prin intermediul aplicatiei dedicate de pe websitul campaniei, www.takeyourseat.ro, dezvoltat de Air France Romania impreuna cu Carnation Group.

Cei care isi achizitioneaza bilete de avion pana la data de 31 octombrie 2012 pot beneficia de tarife promotionale pentru zboruri catre 100 de destinatii din Europa, America de Nord si Sud, Caraibe, Asia sau Africa. Destinatiile includ Paris (189 EUR), Lyon, Madrid, Barcelona, Helsinki, (179 EUR), Nisa, Marseille, Toulouse, Geneva, Dublin, Lisabona, Londra, Stockholm, Copenhaga, Oslo (199 EUR), Philadelphia (599 EUR), New York (759 EUR), Montreal, Toronto (649 EUR), Sao Paolo (669 EUR), Beijing (569 EUR), Shanghai (629 EUR), Bombay (639 EUR), Delhi (659 EUR), Johannesburg (679 EUR). Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti via Paris.

Noul terminal 2E va prelua traficul aerian pentru toate cursele Air France intercontinentale si cele europene din spatiul non-Schengen, pasagerii putand tranzita mai usor si mai rapid aeroportul Charles de Gaulle, datorita reorganizarii terminalelor si infrastructurilor modernizate. Pentru cei ce fac escala, noul lounge ofera relaxarea necesara petrecerii timpului liber dintre zboruri, prin disponibilitatea conectivitatii WiFi, a computerelor si tabletelor, precum si a unei zone de tratament si infrumusetare Clarins.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]