fbpx
excursii-razvan-pascu

Am adunat de-a lungul timpului pe blog la categoria „Aparitii in presa” ceea ce mi s-a parut mai interesant si demn pentru cariera mea de blogger si consultant in turism.

Daca la inceput, cand am inceput sa scriu articole la aceasta rubrica mi se parea un pic cam ciudat sa scriu, acum ma bucur tare mult ca am facut asta. Mi-am adunat pe blogul meu, intr-un singur loc, o parte din amintiri, apariile in presa scrisa si pe TV despre care sunt mandru.

Si pentru ca in ultima vreme au fost multe aparitii, astazi fac o selectie si celor mai importante. O sa incep cu 2 colaborari noi pe care le am incepand din aceasta toamna, atat cu revista CARIERE (o revista dedicata profesionistilor de HR si oamenilor care lucreaza in corporatii) unde scriu articole cu impresii din calatoriile mele mai interesante, dar si in revista National Geographic Traveler, editia in limba romana a celei mai citite reviste de calatorii din lume. In revista Cariere voi scrie lunar, in fiecare numar, iar in NG Traveler voi scrie in fiecare numar (apare de 4 ori pe an).

O alta aparitie de care sunt mandru a fost pe site-ul – un interviu de 12 minute filmat intr-un parc din Bucuresti. Am vorbit despre jobul de la ING si despre care cred eu ca sunt pasii pentru un minim succes. sau in caseta de mai jos.

Interesant este ca pe acest site au fost intervievati de-a lungul timpului peste 100 de oameni inspirationali, printre care: Grigore Cartianu, Andrei Gheorghe, Victor Ciutacu, Teo Trandafir, Corina Dragotescu, Calin Fusu, Vlad Petreanu, Bogdan Naumovici, Andreea Marin, Bobby Voicu, Gabriel Biris, Catalin Botezatu, Adriana Saftoiu, Mircea Diaconu, Robert Turcescu, Smiley, Chinezu’ si multi altii.

O alta aparitie, de data aceasta pe TV, a fost duminica trecuta la Realitatea TV, unde am discutat despre calatoria mea in Tanzania, dar si despre Ziua Mondiala a Turismului si despre trenduri in turism. Am vorbit cam 25 de minute despre lucruri care imi plac si despre calatorii, foarte curajos pentru o televiziune de stiri.

Inregistrarea emisiunii poate fi urmarita aici.

Cei care au cumparat vinerea trecuta Ziarul Financiar au putut gasi si o carticica despre Austria. Acolo, una dintre pagini a fost cu parerea mea de consultant in turism despre Austria ca destinatie de vacanta.

O alta colaborare pe care am inceput-o de curand in aceasta toamna este cu Radio Romania Actualitati, unde vor aparea periodic interventii ale mele pe subiecte de calatorie.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]