fbpx
excursii-razvan-pascu

In Romania exista multe regiuni si orase de mai mici dimensiuni care nu au o imagine in mediul online, desi acestea au un deosebit potential turistic . Datorita cresterii popularitatii internetului atat in mediul urban cat si in cel rural, precum si al numarului de turisti straini, este nevoie de o crestere a vizibilitatii in mediul online.

Dupa lansarea in limba romana din Iulie 2011, uCoz, website builder-ul avansat prin intermediul caruia utilizatorii pot creea site-uri, bloguri si forum-uri gratuite, invita Webmasterii  sa participe la un proiect de creatie denumit uCoz City Grant. Acesta este compus din trei etape, prima incepand odata cu lansarea proiectului  pe 27 Septembrie 2012.

Astfel, toti detinatorii de site-uri create in uCoz ce au ca tema un oras sau regiune din Romania, sunt invitati sa se inscrie. De asemenea, proiectul este destinat si celor care doresc sa creeze un website al unui oras sau regiuni de la 0, utilizand sistemul uCoz.

Proiectele selectate pentru a participa la proiect primesc suport direct in dezvoltare si promovare din partea echipei uCoz (pachete premium, domenii, certificate Google Adwords, etc). Primele doua etape ale programului sunt destinate dezvoltarii website-urilor prin uCoz, in functie de nivelul proiectelor respective – website-uri deja existente sau la stadiul de idee.

Ulterior, website-urile suficient dezvoltate vor participa in cadrul unui concurs cu 8 premii in valoare totala de 4000 de eur.  Detaliile complete asupra proiectului uCoz City Grant se gasesc in pagina oficiala a acestuia: www.granting.ucoz.ro

4 comentarii

 1. 03.10.2012 la 10:30

  Un lucru interesant, oare se mai pot face inscrieri si acum?

 2. 03.10.2012 la 14:16

  Da, se pot face inscrieri pana pe 1 Decembrie, pentru a intra in ultima faza, cea a Concrusului. Insa, la acel moment se prespune ca website-ul orasului/regiunii este deja unul dezvoltat. Daca va inscrieti acum, aveti timp suficient sa cresteti proiectul respectiv pana in Decembrie.

 3. AlinG
  17.10.2012 la 10:14

  Poate nu gasesc eu dar nu vad ceva date concrete ca durata concursului, cand incepe fiecare etapa, cand incepe votarea, cand se aleg castigatorii.

  Oricum, proiectul este interesant.

 4. 17.10.2012 la 11:50

  Prima etapa a proiectului a inceput pe 27 Septembrie. In aceasta se inscriu toti cei care doresc sa creeze un site de la 0. Daca website-ul are ceva vechime, trafic si continut, trece automat la etapa a 2-a. Faza a 2-a are loc pana pe data de 1 Decembrie, dupa care va incepe concursul respectiv. Castigatorii vor fi alesi ulterior, pana pe data de 15 Decembrie.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]