fbpx
excursii-razvan-pascu

Scriam acum ceva timp despre ce inseamna Yacht Week si ca o sa particip si eu vara aceasta ca sa culeg cat mai multe informatii pentru voi. Iata ca timpul a trecut repede, asa ca astazi mi-am luat deja bagajul si la ora cand cititi voi acest articol eu sunt probabil deja in Grecia.

Zbor la Atena si de acolo o sa iau un ferryboat care sa ma duca direct pe insula Spetses. Saptamana la Yacht Week a inceput de sambata si se va termina vineri. Din motive care au tinut de programul meu din Romania, nu am putut ajunge inca de sambata de la plecarea vasului din Atena, asa ca atunci cand voi ajunge eu, ceilalti se vor fi cunoscut si distrat deja cateva zile in avans. Va trebui sa prind totul din urma.

Despre Yacht Week va reamintesc doar atat: este cel mai mare eveniment de party si sailing din lume, iar in cifre se traduce prin 26 de saptamani de eveniment, 4 destinatii (Croatia Sud, Croatia Nord, Italia, Grecia), aproximativ 950 de yachturi din 38 de tari si o varsta medie a participantilor de 28 de ani.

Yacht Week Grecia presupune plecarea dimineata din port, navigat pe mare si seara petrecuta in alt port, pe o alta insula, cu petreceri organizate pentru participanti. Insulele care se viziteaza in aceasta saptamana de Yacht Week in Grecia sunt Poros, Dokhos, Plaka, Spetses, Hydra (pe care am mai vazut-o si care este o insula de vis, fara masini, doar cu magarusi care duc bagajele turistilor si case construite in panta), dar si Lavrio (langa Atena). Detalii despre traseu puteti afla de aici.

Sincer, nu am niciun fel de asteptari si stiu destul de putine despre acest tip de vacanta, asa ca o mare parte va fi surpriza si pentru mine. Din Romania mai participa in afara de mine doar un singur jurnalist, insa vor fi jurnalisti din toata Europa prezenti pentru a lua pulsul Yacht Week, alaturi de participantii obisnuiti cu acest tip de vacanta si petreceri.

Revin cu impresii, fotografii si magneti de frigider pentru voi.

Fotografii vor fi si pe pagina mea de Facebook.

5 comentarii

 1. Dragos
  17.07.2012 la 11:02

  kalimera Ellada! 😀

 2. 17.07.2012 la 11:16

  distractie placuta! 🙂

 3. 17.07.2012 la 11:32

  Wow foarte frumos, have fun!!

 4. 17.07.2012 la 15:56

  Suna foarte interesant. Vreme buna sa ai si poze multe sa faci 🙂

 5. 13.08.2012 la 12:46

  ce viata grea ai…you are a lucky man… mi-as dori sa ajung sa ma plimb pe jumatate macar din cat ai reusit tu

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]