fbpx
excursii-razvan-pascu

Air France Romania are un nou site, mai prietenos si mai adaptat nevoilor actuale ale turistilor in cautare de calatorii. Iar pentru a sarbatori acest lucru Air France vine si cu o oferta pentru rezervari in perioada 12-26 iulie si calatorii intre 1 septembrie 2012 si 31 martie 2013. Este vorba despre destinatii indepartate in care probabil ajungem o singura data in viata, iar daca va tenteaza sa faceti o calatorie lunga despre care sa va amintiti mult timp de-acum incolo trebuie sa stiti ca un bilet la Miami costa acum 828 euro de la 933, spre New York costa 788 de euro de la 883, daca vreti sa ma insotiti pe mine in Africa un bilet pana la Nairobi costa 760 de euro de la 876, iar daca vreti sa simtiti parfumul si spiritul cubanez, un bilet la Havana costa 1100 de euro de la 1268. Nu uitam nici de India, care trezeste in multe persoane cu care discut niste emotii puternice – un drum la Delhi costa 660 de euro de la 834.

Iar daca vreti sa le admirati noul site, sa rezervati vreun bilet sau sa cautati alte destinatii din oferta Air France, site-ul Air France este aici.

Si compania aeriana Qatar Airways vine cu o noutate, si nu ma ofer aici la oferte speciale, ci la o chestiune de prestigiu. Compania a fost numita recent, pentru al doilea an consecutiv, „Cea mai buna companie aeriana din lume„. Este vorba de premiile oferite de Skytrax in urma unui sondaj de opinie la nivel mondial in randul a 18 milioane de calatori de business si leisure din peste 100 de tari. Qatar Airways a mai castigat de asemenea anul acesta premiul pentru „Cea mai buna companie aeriana din Orientul Mijlociu„, pentru al saptelea an consecutiv. Premiile au fost oferite cu ocazia organizarii celui mai mare eveniment din domeniul aeronauticii din lume, in Marea Britanie. De la inceputul anului, Qatar Airways a lansat zboruri spre Baku, Tbilisi, Kigali, Zagreb, Erbil, Baghdad si Perth, iar in perioada urmatoate va lansa zboruri spre Kilimanjaro, Mombasa, Yangon, Maputo si Belgrad.

Pentru mai multe detalii si rezervari puteti accesa site-ul Qatar Airways.

1 comentariu

  1. 17.07.2012 la 15:24

    Întradevăr, este un pas înainte pentru site-ul celor de la Air France

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]