fbpx
excursii-razvan-pascu

Saptamana aceasta a aparut la chioscuri un nou numar al revistei Money Magazine care dedica blogurilor cateva pagini speciale. Si pentru ca s-a vorbit despre bloguri de travel, redactorii mi-au cerut parerea si am comentat despre viitorul blogurilor de turism si despre cum poate sa te ajute un blog in brandingul personal. Articolul este scris bine, fara exagerari si informatii irelevante, asa ca multumesc autoarei pentru cuvintele frumoase scrise despre mine si pentru ideea de a le arata altora ca atunci cand esti pasionat de ceea ce faci poti avea rezultate neasteptate. Articolul il gasiti si aici.

Si revista Elle Romania, care in acest numar o are pe coperta pe INNA, a alocat spatiu luna aceasta pentru prezentarea blogului meu la rubrica de recomandari, asa ca le multumesc pentru acest lucru.

Cei care urmaresc pagina mea de Facebook stiu ca saptamana trecuta am fost invitat la B1TV intr-o emisiune impreuna cu Ciprian Enea si fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon pentru a discuta despre turismul romanesc si sistemul all-inclusive, cu exemple din Turcia si Bulgaria, 2 tari care castiga bine de pe urma turismului si care au mizat pe turismul de tip all-inclusive, in comparatie cu Romania care incepe timid sa promoveze acest tip de turism in doar cateva hoteluri de pe litoral.

De asemenea, acum 2 saptamani am fost invitat la Nasul TV, noua televiziune a lui Radu Morar (Nasul de la B1TV) intr-o emisiune despre calatorii realizata de Costin Stefan care se difuzeaza in fiecare vineri seara de la ora 19. Am discutat atunci in special despre vacantele de tip city-break si in special despre city-break-ul la Moscova din care m-am intors de curand.

2 comentarii

  1. Alexandra
    02.07.2012 la 10:07

    Sta Elle-ul meu pe masa, inca n-am pucat sa-l citesc, dar ma bucur ca ti-au recunoscut blogul si l-au pus la recomandari!

  2. 11.02.2013 la 15:57

    felicitari pentru toate cele realizate! 😀

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]