fbpx
excursii-razvan-pascu

Air France a anuntat saptamana aceasta 2 lucruri foarte tari: o oferta cu 664 euro pentru Bucuresti-New York-Bucuresti (cu escala la Paris) si o oferta speciala pentru cei care au un bilet spre Paris sau pentru cei care urmeaza sa isi cumpere un bilet Bucuresti-Paris (inclusiv zboruri mai lungi, dar cu escala la Paris).

Astfel, oferta speciala spune ca daca participati la concursul „Take your seat” organizat de Air France pana pe 15 iulie puteti castiga 1 pachet la Disneyland Paris pentru 2 adulti si 2 copii ce include: 4 bilete Air France la Paris, 2 nopti cazare, bilete de intrare 3 zile in parcul Disneyland si multe alte premii saptamanale.

Pentru a participa trebuie sa ai deja cumparat un bilet la Air France sau sa iti cumperi unul fie spre Paris, fie spre o destinatie mai indepartata cu escala la Paris. Dupa ce achizitionezi biletul trebuie sa intri pe site-ul Take your seat, te inregistrezi si poti fi castigatorul premiului de mai sus.

Exista o veste buna si pentru cei care nu au inca bilete: daca intri pe site-ul „Take your seat” si raspunzi la o intrebare despre personajele Disney primesti un voucher de reducere de 30 sau 50 de euro. Detalii aici.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]