excursii-razvan-pascu

perfect tourGlobalStar Travel Management a deschis ieri la hotelul Intercontinental din Bucuresti unul dintre cele mai importante evenimente internationale din turismul de afaceri: cea de-a zecea Conferinta Anuala GlobalStar, gazduita pentru prima data in Romania prin Perfect Tour.

GlobalStar Travel Management este o retea mondiala de agentii de turism nationale care a luat fiinta in 2001, iar acum include 89 de agentii din 75 de tari cu o cifra de afaceri anuala de 13 miliarde de dolari.

Perfect Tour este agentia care reprezinta GlobalStar Travel Management in Romania incepand din noiembrie 2010. In 2011 Perfect Tour a inregistrat o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro. Perfect Tour este reprezentant unic in Romania al Disneyland Paris si cifra de afaceri generata de acest parteneriat este de 1 milion de euro anual. Agentia este infiintata in 2004 si este acum prezenta si in Republica Moldova, Ucraina si Statele Unite ale Americii. Avantajul principal al afilierii la reteaua GlobalStar Travel Management este in primul rand accesul la licitatii la nivel mondial sau regional pentru companii mari, care planifica centralizat agentiile de turism cu care colaboreaza. Pentru ca 65% din cifra de afaceri a Perfect Tour in Romania se datoreaza turismului corporate, apartenenta la o astfel de retea poate fi un atuu in castigarea unor contracte care altfel ar fi complicat sau imposibil de semnat.

Legat de turismul de afaceri in Romania, se pare ca peste 60% din innoptarile din hotelurile romanesti sunt reprezentate de business travel, iar in Bucuresti procentul creste pana la 93%.

In final vreau sa ofer cadou unuia dintre voi un voucher 30 de euro reducere la orice vacanta cumparata prin Perfect Tour. Ca sa intrati in posesia voucherului va rog sa imi spuneti cu cat estimeaza Perfect Tour cresterea turismului de afaceri in 2012 (raspunsul il gasiti aici). Primul comentariu corect castiga.

3 comentarii

 1. Marian Monica Mihaela
  24.05.2012 la 09:19

  Perfect Tour estimează o creştere cu până la 25% a turismului de afaceri in 2012.

 2. gabbis
  24.05.2012 la 14:08

  Potrivit Perfect Tour, pentru 2012 se estimează o creştere cu până la 25% a turismului de afaceri, comparativ cu 2011.

 3. Razvan Pascu
  (author)
  24.05.2012 la 23:57

  @ Marian Monica Mihaela: ai castigat voucherul. Te rog sa ma contactezi pentru a intra in posesia premiului.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]