fbpx
excursii-razvan-pascu

british airwaysZborurile transcontinentale nu sunt ieftine deloc, insa fata de anii trecuti criza si piata concurentiala a facut ca preturile sa scada foarte mult. Daca in anii trecuti cu greu gaseai un pret cu 3 cifre pe bilete de avion spre America de Sud, in ultima vreme se intampla tot mai des sa apara oferte speciale.

British Airways are o oferta speciala cu preturi reduse cu pana la 20% pe mai multe destinatii din America Latina. Puteti zbura spre Rio de Janeiro cu 818 euro, la Buenos Aires cu 888 euro si la Sao Paolo cu 818 euro. Dintre aceste 3 orase eu am vizitat doar Buenos Aires si sincer sa fiu mi se face un mare dor de atmosfera argentiniana chiar si atunci cand ma gandesc.

Promotia este valabila pentru bilete achizitionate in cabina World Traveller pana la data de 31 mai pentru calatorii ce vor avea loc in perioada 30 iunie – 2 septembrie. Preturile includ toate taxele.

British Airways face parte din alianta One World si acopera peste 150 de destinatii din 75 de tari. Hub-ul British Airways este la Londra, in aeroportul Heathrow, unde BA foloseste in exclusivitate Terminalul 5 cu o capacitate de 30 de milioane de pasageri pe an. In 2009 British Airways a sarbatorit 90 de ani de la infiintare, iar in urmatorii 5 ani va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave si tehnologii in folosul pasagerilor.

Pentru rezervari si informatii puteti accesa site-ul British Airways.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]