fbpx
excursii-razvan-pascu

qatar airwaysQatar Airways se pregateste pentru dezvoltarea rutelor spre Orientul Mijlociu si adauga pe harta zborurilor sale o tara zbuciumata de razboi, dar care incepe sa isi revina si unde numerosi oameni de afaceri, inclusiv romani, incep sa investeasca.Este vorba de Iraq.

Astfel, Qatar Airways adauga pe lista oraselor spre care zboara (via Doha) orasul Erbil din nordul Iraqului si capitala Baghdad. Zborurile spre Erbil vor fi disponibile incepand cu 23 mai, iar spre Baghdad incepand cu 7 iunie. Ambele rute vor fi operate de 4 ori pe saptamana, iar calatorii din Romania si Ungaria vor putea ajunge in Iraq cu escala in Qatar, la Doha.

In urmatoarele luni Qatar Airways va lansa noi zboruri spre Perth (Australia), Kilimanjaro (Tanzania), Mombasa (Kenya) si Yangon (Myanmar). Qatar Airways opereaza o flota de 108 avioane, aceasta fiind una dintre cele mai tinere flote de avioane dintre toate companiile aeriene de pe piata. Compania are si o comanda de 250 de avioane noi si a primit anul trecut premiul „Cea mai buna companie aeriana din Orientul Mijlociu”, pentru al saselea an consecutiv, iar Skytrax i-a oferit premiul „Compania aeriana a anului 2011”.

Pentru informatii suplimentare si rezervari puteti accesa site-ul Qatar Airways.

1 comentariu

  1. 23.05.2012 la 14:53

    Mi se pare o idee buna. Din cate am observat in ultima vreme, se vor dezvolta din ce in ce mai mult cei de la Qatar. Sunt oricum o gramada de oameni de afaceri care vor frecventa aceste rute!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]