fbpx
excursii-razvan-pascu

Uneori am senzatia ca internetul a fost inventat pentru cei ca mine, care isi gasesc greu timp liber sa faca lucruri care altora li se pot parea normale. Cand e vorba de timp imi calculez extrem de exact cam tot ceea ce fac si fiecare ora din zi este importanta pentru mine. De multe ori prefer sa imi fac cumparaturi din magazinele online ca sa economisesc timpul petrecut pe drumuri, iar atunci cand trebuie sa merg la hypermarket aleg sa merg la Real pe timpul noptii pentru ca programul este non-stop in Bucuresti. 

De cativa ani am ales ca si RCA-ul pentru masina sa il fac online, tot din comoditate. Iar la o simpla cautare pe Google site-ul care iti apare de fiecare data primul in motorul de cautare este RCA-Ieftin.ro 

Pe acest site va puteti face RCA-ul online in cateva minute, urmand ca plata sa o faceti fie prin card bancar, fie catre curier, la livrarea politei in original. Eu am folosit acest site acum aproape 3 ani, curierul a venit la biroul meu cu polita RCA in original a doua zi dupa ce am facut comanda, iar experienta cu ei a fost ok. Ceea ce imi place la acest site este ca au multe idei pentru imbunatatirea relatiei cu clientii si ca pe partea de promovare stau foarte bine, inclusiv in offline. Ii vad foarte mult promovandu-se inclusiv prin intersectiile si magazinele din Bucuresti. 

Mai mult, au si un calculator RCA foarte usor de folosit, unde poti sa cauti polita de asigurare cea mai potrivita pentru masina ta, in functie de ceea ce te intereseaza: pretul cel mai mic sau o firma de asigurari anume. 

In concluzie, daca va intereseaza un RCA ieftin pentru masina voastra, sfatul meu este sa cautati pe Google si sa alegeti cel mai potrivit site prin intermediul caruia sa va cumparati polita de asigurare. RCA-Ieftin.ro este doar o idee si un exemplu de site folosit de mine si de care am fost multumit.

5 comentarii

 1. Mihai FR
  27.03.2012 la 20:53

  Confirm, FR e asigurata RCA tot folosind serviciile acestui broker de asigurare, care s-a miscat foarte bine pe online. Am o multime de prieteni utilizatori de-ai lor si n-am auzit pe nimeni nemultumit: completezi pe net, primesti confirmare telefonica, in max. 24 de ore iti primesti polita acasa / la birou si faci plata ramburs, curierului. Nu e rocket science, dar e mare lucru ca treaba merge unsa.

 2. Razvan Pascu
  (author)
  27.03.2012 la 21:23

  @ Mihai, tu esti online pe blogul meu continuu? 🙂 Doar ce am publicat articolul. 🙂

 3. Mihai FR
  28.03.2012 la 06:04

  @R: Chiar ieri o colega mi-a spus ca noua mea porecla e Fulgerica 🙂

 4. viviana
  09.04.2012 la 21:50

  E o recomandare excelenta, mai ales ca apelez la ei de vreo 2 ani. In plus, trimit pe mail instiintare anterior expirarii politei de asigurare. Cu adevarat profesionisti.

 5. RCA
  24.05.2013 la 02:55

  RCA-ul este foarte usor de incheiat online. In urma cu cativa ani parea un vis. Incepem si noi sa ne usuram viata si sa nu mai pierdem timpul in cautare de oferte. Ca daca tot e obligatoriu, alegem sa platim cat mai putin.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]