excursii-razvan-pascu

Astazi se deschide la ROMEXPO Targul de Turism al Romaniei care va dura pana duminica. Peste 200 de agentii de turism va asteapta cu oferte turistice in Romania si in toata lumea, multe dintre ele cu oferte speciale pe perioada targului.

Ofertele speciale in cadrul unui targ de turism nu sunt ceva neobisnuit, agentiile cedand o parte din comisionul lor in speranta ca la targ vor vinde mai multe vacante. Si de multe ori oamenii reactioneaza pozitiv la ofertele agentiilor, iar asta se intampla nu doar in Romania, ci si in toata lumea.

Spre exemplu la targul de turism de la Berlin, care s-a desfasurat de curand, se incheie anual contracte in valoare de aproximativ 6 miliarde de euro. Targul de Turism de la Berlin este cel mai mare targ de turism din lume, iar pe un spatiu urias de peste 160.000 kmp participa agentii de turism, companii aeriene si birouri de turism din peste 180 de tari ale lumii. Anul trecut au trecut pe la targul de la Berlin peste 170.000 de vizitatori in 5 zile, peste 110.000 dintre acestia fiind specialisti in turism.

Revenind la targul de turism al Romaniei de la ROMEXPO, una dintre agentiile care va asteapta sa ii vizitati standul este EXIMTUR. La targ EXIMTUR va avea oferte speciale atat pentru vacantele in Romania (EXIMTUR fiind recunoscuta pentru orientarea catre oferirea de vacante in Romania), dar si catre destinatii din afara tarii.

Iata cateva dintre ofertele speciale:

Tot la targul de turism EXIMTUR va lansa si noile cataloage cu oferte. Le puteti vedea si online – click aici.

Pentru pentru cei care ajung la targul de turism va ofer aici un voucher prin care primiti un discount de 50% din comisionul agentiei. Il puteti descarca de aici, il printati si va prezentati cu el la standul EXIMTUR de la targ atunci cand doriti sa faceti o rezervare.

3 comentarii

 1. Rizica
  15.03.2012 la 10:11

  Pe perioada Targului de Turism toate agentiile au reduceri semnificative, din acest motiv prin sediile agentiilor bate vantul pt ca toti clientii(care au timp)merg la targ sa-si achizitioneze vacanta…

 2. 15.03.2012 la 19:10

  Suna bine, acum sa vedem ofertele mai detaliate!Multumesc pentru informatie, nu as fi avut de unde sa aflu daca nu citeam articolul!

 3. 23.03.2012 la 12:27

  Cred ca si anul acesta targul de la ROMEXPO a avut un succes! se pare ca romanii inca opteaza pentru excursiile din strainatate.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!