excursii-razvan-pascu

Daca ai un smartphone conectat la internet e simplu sa iti faci check-in atunci cand te pregatesti de zbor cu Air France. Poti sa iti faci check-in pe telefon cu 30 de ore inainte zborului si vei primi cartea de imbarcare direct pe telefonul mobil sau poti sa optezi sa o ridici de la aparatele Self-Service din aeroport.

Pentru a-ti face check-in de pe telefon trebuie sa urmezi 5 pasi:

1. Conecteaza-te la mobile.airfrance.com folosind telefonul mobil sau daca ai un iPhone, BlackBerry sau telefon cu Android atunci poti sa descarci de aici aplicatia Air France.
2. Te identifici introducand numarul de card Flying Blue sau numarul biletului electronic ori numarul de rezervare.
3. Iti alegi locul in avion. 
4. Daca ai de gand sa vii la aeroport cu mai multe bagaje decat limita maxima admisa pentru bagaje gratuite atunci poti plati o taxa extra pentru surplusul de bagaje.
5. Confirmi si alegi metoda de primire a cartii de imbarcare: SMS/MMS, email sau direct la aeroport.

In cazul in care ai ales sa primesti SMS cu cartea de imbarcare si ai ramas fara baterie la telefon sau ai pierdut SMS-ul, atunci iti poti ridica cartea de imbarcare la aeroport de la birourile Air France.

Si pentru ca tot am vorbit despre Air France si despre cat de simplu a devenit sa iti faci check-in, va invit sa aruncati o privire si pe ofertele lor aici. Poate va gasiti o idee de Revelion sau Craciun – am gasit Paris la 171 euro, Shanghai de la 539 euro sau Miami de la 729 euro.

1 comentariu

  1. rizica
    27.11.2011 la 13:39

    Isteata metoda pentru tineri, mai greu o sa fie pentru cei mai in varsta care nu sunt obisnuiti cu tehnica actuala… :))

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!