fbpx
excursii-razvan-pascu

ewhitelandWhiteland, companie de referinta pe piata produselor alimentare din Romania, cu o cifra de afaceri anuala de aproape 100 de milioane de euro, a lansat magazinul online eWhiteland.ro, venind astfel in intampinarea tuturor celor (ca mine) care sunt foarte atenti cu timpul lor.

Istoria Whiteland incepe in 1993 cand 2 oameni de afaceri s-au gandit sa lanseze o companie care sa se ocupe exclusiv de distributie, iar in urma participarii la un targ de produse alimentare din Germania in 1996 au avut ideea de a se lansa pe segmentul de produse alimentare si sa vanda in Romania branza topita de la Hochland. Au urmat apoi deschideri de noi puncte de lucru in tot mai multe orase din Romania, inchirierea unui depozit in Bucuresti, intrarea brandurilor Campina si Meggle in portofoliul Whiteland si lansarea marcii de sosuri Don Gustoso. In 2006, pentru a creste eficienta businessului, Whiteland s-a reorganizat sub forma a doua companii dinstincte: Whiteland Sales&Marketing, furnizor de servicii integrate de vanzari si marketing si Whiteland Logistics, furnizor de servicii logistice integrate. Din 2009, a aparut si o a treia companie, Whiteland BTL Services, specializata in servicii BTL (sampling, merchandising, evenimente etc). Aceasta este pe scurt, povestea de succes a unei companii romanesti care ofera astazi joburi la peste 600 de oameni si care plateste milioane de euro anual la bugetul statului.

Mizand pe trendul crescator al ponderii comertului online in Romania, dar si pe faptul ca oamenii muncesc tot mai mult si timpul liber este tot mai limitat, Whiteland a lansat magazinul alimentar online eWhiteland.ro de unde pot fi achizitionate preponderent produsele din portofoliul Whiteland.  Printre brandurile comercializate se numara: Hochland, Meggle, Campina, Tomi, Bunica, Linco, Wiesana, Ardealul, Raureni, Don Gustosso, Merci, Toffifee, Haribo, Ritter, Mamba, King Oscar sau Bonito.

Transportul este gratuit la domiciliu sau la birou in cele 12 orase unde Whiteland are retea de distributie: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi, Bacau, Galati si Constanta (pentru cumparaturi de minimum 150 RON).

Desi in magazinul online eWhiteland.ro nu vei gasi aceeasi varietate de sortimente dintr-un hypermarket, de remarcat sunt in special preturile corecte ale produselor comercializate. Cel mai important avantaj pe piata comertului electronic il reprezinta faptul ca eWhiteland.ro este singurul magazin alimentar online care are depozite proprii (atat pentru produse refrigerate cat si pentru cele ambientale) de unde se livreaza direct toate comenzile, in masini speciale dotate cu instalatii frigorifice. Astfel calitatea si termenul de valabilitate ale produselor raman intacte, pentru ca marfa nu sta niciun minut in soare, ploaie, frig sau in alte conditii decat cele specificate de producatori.

Asadar, cand aveti timp, puteti sa aruncati o privire pe site-ul eWhiteland.ro pentru a va face o prima impresie. Iar daca aveti vreo sugestie nu ezitati sa le lasati un comentariu aici.

9 comentarii

 1. Gabriel Daradics
  19.10.2011 la 09:40

  Interesant si util ,multumesc !

 2. gabbis
  19.10.2011 la 15:32

  Foarte tare site-ul si in avantajul celor care traiesc in orasele mari si sunt mereu ocupati! Asteptam sa se extinda si in alte zone..

 3. rizica
  19.10.2011 la 15:47

  Pentru mine, magazinele online sunt indispensabile!!!N-am timp sa evadez prea des la shopping 🙂

 4. Zamfir Maria-Magdalena
  19.10.2011 la 16:22

  imi place online.

 5. 19.10.2011 la 19:47

  Foarte comoda alternativa insa ca sfat verificati mereu ce primiti,nu acceptati ce nu va place

 6. Ioana
  19.10.2011 la 21:43

  O sa ajungem sa nu mai depunem niciun pic de efort fizic…acum pare frumos, dar viitorul nu mi se pare ca arata prea bine.

 7. liliana
  15.01.2013 la 15:25

  foarte util, mai ales pt persoanele cu dizabilitati care nu-si pot face cumparaturile iarna si nu numai…Felicitari!

 8. Mija Claudiu
  28.08.2013 la 16:24

  Ma intereseaza mult , dar va rog introduceti plata online . Cu respect Claudiu Mija

 9. maria
  22.08.2014 la 22:23

  Ma intereseaza mult , dar va rog introduceti plata online !!!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]