excursii-razvan-pascu

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele de Craciun o reprezinta anul cand mi-am petrecut sarbatorile de iarna la pietele de Craciun de la Viena si de la Praga. Am mai scris despre asta, m-am simtit excelent acolo si desi frigul puternic si-a facut simtita prezenta continuu am rezolvat cu vin fiert si ciocolata calda.

Anul acesta imi doresc sa ajung sa vizitez in decembrie pietele de Craciun de la Salzburg si Innsbruck despre care am auzit doar cuvinte de lauda. Iar celor care inca nu au ajuns la targurile de Craciun de la VienaPraga, Bratislava sau Budapesta le ofer cateva linkuri cu oferte de la agentia de turism Interra Travel.

Pentru cei interesati sa petreaca Craciunul sau Revelionul la Viena, Praga sau alte locuri frumoase din Europa va recomand sa cumparati ziarul Romania Libera de astazi (luni) pentru ca acesta se va distribui impreuna cu revista Interra News, plina de excursii frumoase de la agentia de turism Interra Travel.

targ Viena

targ Craciun Viena

targ Viena

5 comentarii

 1. rizica
  10.10.2011 la 10:49

  Piata de Craciun de la Viena este cea mai frumoasa din Europa(parerea mea :D)

 2. 10.10.2011 la 18:05

  La piete de Craciun chiar nu am fost. O trec pe lista si pe asta desi nu prea imi plac cumparaturile in perioada respectiva, prea mare aglomeratie prea greu de te decis:D

 3. 11.10.2011 la 13:29

  Buna Razvan ,

  Poti sa scri ceva te rog si despre familiile co copii ( infanti ) ce pot sa viziteze ?
  Eu am o fetita de 1,8 ani si imi este greu s aplec iarna cu avionul cu ea .
  Multumesc,

  Alina

 4. Laura
  12.10.2011 la 22:13

  Decat in Londra am fost de sarbatorile de iarna si mi s-a parut minunat chiar daca e aglomerat. Parca era alta atmosfera, diferita de la noi. Poate si pentru ca se auzeau colinde in fiecare magazin.

 5. Daria
  16.11.2011 la 20:35

  Salut, cand am citit initial articolul tau nu m-am gandit nicidecum la vizitat desi a fost in vizita la foarte multe. Intrebarea mea este cum ajungi la targuri de craciun din europa CU STAND, pentru a vinde, a face parte din comercianti si a face fericiti vizitatorii/clientii. stie cineva ceva? Multumesc!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]