fbpx
excursii-razvan-pascu

happy tourTargul de Turism organizat de ANAT in Bucuresti la Palatul Parlamentului (Casa Poporului) in fiecare primavara si toamna a devenit cel mai important eveniment de profil care se desfasoara in Capitala, dupa ce targul care se desfasura inainte la ROMEXPO a pierdut numerosi participanti. In aceasta toamna, targul Winter Holiday va asteapta la Palatul Parlamentului in perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2011 cu oferte de turism de la agentiile participante.

Programul de vizitare va fi 10:00-19:00 (in perioada 29 septembrie-1 octombrie) si 10:00-17:00 pe 2 octombrie. Pretul unui bilet de intrare va fi 10 RON, iar biletul va avea atasat un cupon ce permite participarea la o tombola. In data de 2 octombrie in intervalul 15:00-17:00 accesul va fi liber pentru toti vizitatorii.

La targul de turism din aceasta saptamana vor participa cele mai importante agentii de turism, printre care si Happy Tour (cea mai mare agentie de turism din Romania) si Interra Travel. De asemenea, va avea un stand propriu si compania TAROM, dar si alianta aeriana SkyTeam, consilii judetene, asociatii de promovare a turismului sau filiale ANTREC.

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul Targului de Turism Winter Holiday.

happy tour

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]